Deze week op tv

Deze week op tv: Echte verhalen en tatoeages

22 Mei 2018 Via

Deze week op het programma: Echte verhalen die verfilmd worden, een tatoeage wedstrijd, beoordelingen van B&B’s en zoals altijd onze favoriete film uit onze filmcatalogus. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

De Buurtpolitie
Maandag om 18u15 op vtm HD op nr. 3

Benieuwd wat onze politiekorps meemaakt in ons klein landje? Niet altijd rozengeur en maneschijn? Kijk maandag 21 mei en volg hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen. Deze week worden Eric en Brigitte naar het bos geroepen. Een jogger heeft een levenloos lichaam gevonden. Alles lijkt op een wanhoopsdaad tot er een tweede lichaam gevonden wordt…

De Buurtpolitie

Ink Master
Dinsdag om 19u50 op Spike op nr. 43

Inspiratie nodig voor een tattoo? Kijk dan dinsdag naar Ink Master waar de beste tattoo artiesten het tegen elkaar opnemen in een keiharde afvalrace. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. De jury bestaat uit beroemde tattoo artiesten en liefhebbers en elke week zal een deelnemer de show moeten verlaten. Ben jij ook benieuwd wie het deze week is?

Ink Master

A Royal Affair
Woensdag = Filmavond

Deze week hebben we voor onze filmavond een Deense film gekozen. Fan van Buitenlandse films? Dan is dit zeker iets voor jou! Dit hartverwarmend liefdesverhaal van in de 18de eeuw gaat over Prinses Caroline uit Groot-Brittannië die uitgehuwd wordt met de mentaal zieke koning Christian uit Denemarken. Ze wordt snel zwanger maar alles verandert wanneer de koning haar slaapkamer niet meer bezoekt. “A Royal Affair” heeft 21 prijzen gewonnen en is dus zeker de moeite om te kijken!

A Royal Affair

Met 4 in Bed
Donderdag om 19u50 op Vitaya op nr. 7

Voor donderdag hebben we gekozen voor het programma “Met 4 in Bed”. Droom jij ook om naar het buitenland te verhuizen? Om je eigen Bed & Breakfast te openen? Kijk dan zeker op Vitaya naar alle do’s en dont’s waar je zeker op moet letten bij het openen van een B&B.

Met 4 in Bed

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn. We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.