Deze week op tv

Deze week op tv: Echte verhalen en tatoeages

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
22 mei 2018 Via

Deze week op het programma: Echte verhalen die verfilmd worden, een tatoeage wedstrijd, beoordelingen van B&B’s en zoals altijd onze favoriete film uit onze filmcatalogus. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

De Buurtpolitie
Maandag om 18u15 op vtm HD op nr. 3

Benieuwd wat onze politiekorps meemaakt in ons klein landje? Niet altijd rozengeur en maneschijn? Kijk maandag 21 mei en volg hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen. Deze week worden Eric en Brigitte naar het bos geroepen. Een jogger heeft een levenloos lichaam gevonden. Alles lijkt op een wanhoopsdaad tot er een tweede lichaam gevonden wordt…

De Buurtpolitie


Ink Master
Dinsdag om 19u50 op Spike op nr. 43

Inspiratie nodig voor een tattoo? Kijk dan dinsdag naar Ink Master waar de beste tattoo artiesten het tegen elkaar opnemen in een keiharde afvalrace. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. De jury bestaat uit beroemde tattoo artiesten en liefhebbers en elke week zal een deelnemer de show moeten verlaten. Ben jij ook benieuwd wie het deze week is?

Ink Master


A Royal Affair
Woensdag = Filmavond

Deze week hebben we voor onze filmavond een Deense film gekozen. Fan van Buitenlandse films? Dan is dit zeker iets voor jou! Dit hartverwarmend liefdesverhaal van in de 18de eeuw gaat over Prinses Caroline uit Groot-Brittannië die uitgehuwd wordt met de mentaal zieke koning Christian uit Denemarken. Ze wordt snel zwanger maar alles verandert wanneer de koning haar slaapkamer niet meer bezoekt. “A Royal Affair” heeft 21 prijzen gewonnen en is dus zeker de moeite om te kijken!

A Royal Affair


Met 4 in Bed
Donderdag om 19u50 op Vitaya op nr. 7

Voor donderdag hebben we gekozen voor het programma “Met 4 in Bed”. Droom jij ook om naar het buitenland te verhuizen? Om je eigen Bed & Breakfast te openen? Kijk dan zeker op Vitaya naar alle do’s en dont’s waar je zeker op moet letten bij het openen van een B&B.

Met 4 in Bed

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn. We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018