Op tv

4 verkoelende tv-tips op de buis

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
23 juli 2018 Via

De temperaturen blijven hoog en dit gaat gepaard met een paar regels. Veel water drinken, goed insmeren maar ook uit de zon blijven! De beste bescherming tegen de zon is op tijd de schaduw opzoeken. Vooral tussen 12u en 15u zijn de UV stralen zeer schadelijk. Weet je niet wat te doen? Dan biedt TV VLAANDEREN je de leukste tv-programma’s! Hier een paar toppers die je zeker niet mag missen.

Baby Daddy
Maandag om 18u10 op Fox BE op nr. 21

We beginnen de week met de komische serie ‘Baby Daddy’. Ben beleeft de verrassing van zijn leven wanneer zijn ex-vriendin, haar baby Emma voor zijn deur legt. Ben besluit de baby op te voeden, met hulp van vrienden en familie. Danny, de broer van Ben, is overbezorgd over de zwangere Riley, zijn buurmeisje. Ben verrast Riley met een dagje vrij en een wandeling in het bos.

Baby Daddy


Killer Instinct
Woensdag om 19u00 op Investigation Discovery op nr. 28

Onderzoeksjournalist Chris Hansen, brengt de waarheid achter de meest gruwelijke en complexe moorden van de afgelopen decennium aan het licht. Susan Bauer wordt dood aangetroffen in haar eigen huis nadat ze is bedreigd door de partner van een vriend. Wat is er gebeurd met haar? Chris Hansen zoekt het uit. Je ziet het woensdag om 19u00 op Investigation Discovery.

Killer instinct


Bedreigde Soorten
Vrijdag om 12u45 op Ketnet op nr. 12

Veel te warm buiten? Zoek binnen wat verfrissing op en geniet van deze animatieserie over de wilde avonturen van een konijn, een eekhoorn en een zeemeeuw.

Bedreigde Soorten


Fury
Zondag = filmdag

We eindigen de week met een film uit onze filmcatalogus. Sergeant Wardaddy (Brad Pitt) heeft de opdracht kregen om met vier soldaten op een dodelijke missie te gaan in een Sherman tank achter de vijandelijke linies. Met een beperkte manskracht en wapens proberen Wardaddy en zijn mannen het hart van Nazi-Duitsland te treffen. Je ziet het in de film Fury. Bekijk ‘m hier.

Fury

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018