Vanavond op tv

Dit mag je deze week niet missen op tv

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
28 mei 2018 Via

Na dit prachtig weekend met 30°C en volle zon hopen we dat jullie niet allemaal verbrand zijn. Toch het geval? Blijf dan lekker binnen zitten, wij geven je hier onze aanbevelingen die je zeker niet mag missen op tv. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Black-ish
Maandag om 19:00 op Fox op nr. 21

Andre ‘Dre’ Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie.

Black-ish


Face-Off
Maandag om 19u00 op Fox op nr. 21

Voor deze week hebben we weer een afvalrace van artiesten die het tegen elkaar opnemen. Deze keer zijn het special effect make-up artiesten die elke week een nieuwe opdracht krijgen en zo hun tegenstanders naar huis proberen te sturen. Met special effecten en een enorme creativiteit creëren ze opmerkelijke levende wezens. Ontdek het effect van make-up en volg de artiesten in hun strijd.

Face-Off


We are the Busbys
Woensdag om 18u30 op TLC op nr. 30

Wie denkt dat het leven van The Busbys makkelijker wordt nu hun vijfling langzaam uit de luiers groeit, heeft het mis. Want nu ze bijna twee zijn, hebben ze vijf peuters over de vloer die ondertussen wel goed leren praten, maar nog niet goed kunnen luisteren. Ondertussen proberen ze de vijfling zindelijk te krijgen, maar potjes-training maal vijf is een garantie voor chaos. En als Danielle merkt dat Adam de laatste tijd wat teruggetrokken is en niet helemaal vrolijk overkomt, blijkt dat hij al sinds de geboorte van de vijfling iets te verbergen heeft…

We are the Busbys


MythBusters
Donderdag om 19u35 op Discovery op nr. 24

Deze donderdag kijken we hoe Brian en Jon mythen of broodje-aapverhalen gaan proberen te ontkrachten. Dit doen ze door de mythen na te bootsen. Deze week onderzoeken ze of je een inbreker, die in een schoorsteen vastzit, de lucht in kan schieten met propaangas. Of het een mythe is of niet zie je donderdag op Discovery.

MythBuster


Slumdog Millionaire
Zaterdag = Filmavond

Voor onze niet voetbalfans die niet staan te poppelen om zaterdag naar de oefenmatch te kijken, hebben we een film uit onze filmcatalogus op het menu,“Slumdog Millionaire”. Jamal, een weesjongen die opgegroeid is in de sloppenwijk van Mumbai, staat op het punt om 20 miljoen Indische rupies te winnen. Hij is nog maar één vraag verwijderd van de overwinning, wanneer de politie hem aanhoud omdat ze verdenken dat hij vals speelt. Hoe komt dat een jongen die opgegroeid in de straten al de antwoorden weet?

Slumdog Millionaire

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


 

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018