De grote vakantie begint ook op tv

2 Juli 2018 Via

Voor de iets minder grote voetbalfans hebben we goed nieuws: woensdag en donderdag is er géén, ik herhaal géén voetbal op tv! Toch raden we je aan om maandag naar de match van de Rode Duivels te kijken die hun strijd verderzetten naar de overwinning van het WK. Maar voor woensdag en donderdag hebben we Pokémon en De Wonderlijke Wereld van Gumball. Want eindelijk is de grote vakantie begonnen en dat betekent: langer opblijven! Joepie! Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

8ste finale WK België – Japan
Maandag om 20u30 op MTV op nr. 48

Onze Belgen knallen de ene match na de andere maar hoe denk jij dat ze het nog gaan doen? Gaan ze nog ver geraken nu ze in de groep zitten met al de moeilijke tegenstanders? Japan is een land waar we net zoals Panama en Tunesië van moeten winnen. Maar zal het ook lukken? Kijk samen met ons maandag op één HD vanaf 19u25.

8ste finale WK België – Japan

Pokémon: Zon & Maan
Woensdag om 22u30 op Kadet op nr. 10

Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie.

Pokémon: Zon & Maan

De Wonderlijke Wereld van Gumball
Donderdag om 21u50 op Cartoon Network op nr. 39

Als Gumball en Darwin niet in staat zijn hun nieuwe computerspel te spelen, gaan ze terug naar de winkel om hun geld terug te krijgen. Benieuwd hoe dit verder afloopt… Donderdag om 21u50 kan je 4 opeenvolgende afleveringen zien van Gumball. Want wie kruipt er nu vroeg in bed als de zomervakantie net begonnen is!

De Wonderlijke Wereld van Gumball

The Karate Kid
Zondag = filmdag

In de film “Karate Kid” wordt Dre gedwongen om naar China te verhuizen, omdat zijn moeder daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Tot een klusjesman Dre’s blauwe oog ziet en hem voorstelt om martial arts en de Chinese taal aan te leren. Op deze manier kan Dre zich verdedigen tegen de leerlingen van de Li Quan Ha’s Fighting Dragon School of Kung-Fu. “The Karate Kid” is nu beschikbaar in je filmcatalogus.

The Karate Kid

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn. We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.