Kijk deze week “mei” naar deze leuke tv-programma’s

30 April 2018 Via

De maand mei is aangebroken! Normaal gezien sluit je de werkdag af met een heerlijk terrasje en de opname van je tv-programma’s ingesteld via de Live TV app. In realiteit zit je binnen, onder een dekentje in de zetel en starten we deze maand “mei-merend” over die zomerse temperaturen die we enige tijd geleden hadden. Beterschap is wel op komst! En tot dan zijn er nog heel wat leuke tv-programma’s in het vooruitzicht die je zeker moet aankruisen in je tv-gids.

Wildest India
Dinsdag om 21u55 op Animal Planet op nr. 32

Animal Planet neemt je mee op een exotische reis door India, van het epische Himalayagebergte, over de machtige rivier de Ganges en over de verloren wereld van het noordoosten, om de iconische natuur, geheime locaties en grootse terreinen te verkennen. Reis vervolgens verder naar een verloren wereld, thuis van jachtstammen, bossen vol tijgers, ongeschonden bergen en ongerepte rivieren. Ontdek wat dit prachtige land te bieden heeft, tijdens deze verbazingwekkende expeditie van “Wildest India”.

Wildest India

Wild Winter
Woensdag om 21u45 op Nat Geo Wild HD op nr. 33

De winter ligt gelukkig (en hopelijk) achter ons. NatGeo Wild blikt terug op het strengste en meest meedogenloze seizoen waarmee de natuur elk jaar een bikkelharde strijd aangaat. Alle dieren, groot en klein, klampen zich vast aan het leven in deze ijskoude maanden, terwijl anderen juist hun kans zien in tijden van ijskoude nachten, een bevroren ondergrond en schaarste aan voedsel. De strijd van de sterksten zie je in “Wild Winter” op NatGeo Wild HD.

Wild Winter

Sweet Dreams
Vrijdag = filmavond

Voor een jongetje van negen is het waarschijnlijk moeilijk te vatten wat er in de eerste minuten van “Sweet Dreams” gebeurt. Danst de kleine Massimo eerst nog onbezorgd met zijn moeder, de volgende scène zit ze apathisch naast hem in de tram. En dan opeens rumoer op de gang terwijl hij in bed ligt. De jonge moeder die hem net nog liefkozend heeft ingestopt, is dood. Een klap die het ventje onmogelijk kan accepteren. Je ziet het in deze mooie film “Sweet Dreams”, nu gratis beschikbaar in je filmcatalogus. Bekijk ‘m hier.

Sweet Dreams

The 90s: How They Changed our World
Donderdag om 20u35 op History HD op nr. 22

De jaren 90 draaiden niet alleen om buffalo’s, flippo’s en de macarena. History Channel laat zien welke invloed het laatste decennium heeft op de wereld van vandaag, voor de opkomst van het internet, tussen de val van de Berlijnse Muur en 11 september.

The 90s

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.