3 citytrips voor deze zomer op tv

30 Juli 2018 Via

Het is vakantie en dat betekent met vrienden of familie naar het buitenland gaan. Waar ga jij dit jaar naartoe? Geen inspiratie? Ben je meer voor natuur of avontuur of toch liever een citytrip? TV VLAANDEREN biedt je voldoende programma’s om inspiratie op te zoeken. Hier zijn een paar toppers die je zeker niet mag missen.

City Break
Maandag om 20u00 op Travelxp op nr. 27

Travelxp zegt het zo al, de zender die op nr één staat als het over reizen gaat. Om 20u00 gaan we niet naar Spanje of Frankrijk maar naar Uzbekistan. Volg de gids doorheen de hoofdstad Tashkent. Van Imam moskee tot lokale markten, gevolgd door lokaal culinair genot om te eindigen met een bezoek aan het Lake Charvak .

City Break

Avontuurlijk
Woensdag om 21u40 op Evenaar op nr. 13

We raden je niet enkel de steden aan waar je naartoe kan gaan, maar ook welke plaatsen je best moet vermijden. Deze reportagereeks gaat over de gevaarlijkste routes ter wereld en de ongelooflijke risico’s die mensen er dagelijks nemen in de hoop op een beter leven.

Avontuurlijk

Rio
Zondag = filmdag

Als laatste reizen we naar Rio. Blu is een tamme Macaw papegaai die nooit heeft leren vliegen. Hij woont samen met zijn baasje, Linda, in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans… dat denkt hij. In het exotische Rio woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit hij zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om haar te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe stadsvriendjes beleeft hij het grootste avontuur van zijn leven. Bekijk ‘m hier.

Rio

Wat zijn jou favoriete vakantiebestemmingen? Laat het ons weten!

We wensen je veel kijk en reis- plezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.