Op tv

3 citytrips voor deze zomer op tv

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
30 juli 2018 Via

Het is vakantie en dat betekent met vrienden of familie naar het buitenland gaan. Waar ga jij dit jaar naartoe? Geen inspiratie? Ben je meer voor natuur of avontuur of toch liever een citytrip? TV VLAANDEREN biedt je voldoende programma’s om inspiratie op te zoeken. Hier zijn een paar toppers die je zeker niet mag missen.

City Break
Maandag om 20u00 op Travelxp op nr. 27

Travelxp zegt het zo al, de zender die op nr één staat als het over reizen gaat. Om 20u00 gaan we niet naar Spanje of Frankrijk maar naar Uzbekistan. Volg de gids doorheen de hoofdstad Tashkent. Van Imam moskee tot lokale markten, gevolgd door lokaal culinair genot om te eindigen met een bezoek aan het Lake Charvak .

City Break


Avontuurlijk
Woensdag om 21u40 op Evenaar op nr. 13

We raden je niet enkel de steden aan waar je naartoe kan gaan, maar ook welke plaatsen je best moet vermijden. Deze reportagereeks gaat over de gevaarlijkste routes ter wereld en de ongelooflijke risico’s die mensen er dagelijks nemen in de hoop op een beter leven.

Avontuurlijk


Rio
Zondag = filmdag

Als laatste reizen we naar Rio. Blu is een tamme Macaw papegaai die nooit heeft leren vliegen. Hij woont samen met zijn baasje, Linda, in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans… dat denkt hij. In het exotische Rio woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit hij zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om haar te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe stadsvriendjes beleeft hij het grootste avontuur van zijn leven. Bekijk ‘m hier.

Rio

Wat zijn jou favoriete vakantiebestemmingen? Laat het ons weten!

We wensen je veel kijk en reis- plezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018