Tv-Gids week 32

Dompel je onder water met deze 3 kijktips op tv

6 Augustus 2018 Via

Deze week vertrekken we richting de zee. Als eerste laten we je de magie van de zee ontdekken maar ook de gevaren die hiermee gepaard gaan. Die kan je ook woensdag zien. Deadliest Catch of ‘dodelijkste vangt’ gaat over visvangst die toont dat vissers hun leven riskeren en in erbarmelijke omstandigheden werken op zoek naar krab. Als laatste eindigen we in Hawaii waar een seriemoodenaar zich op pasgetrouwde koppels richt.

Wonders of the Sea

Maandag= filmdag

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire beelden diep in de oceaan. Ga mee op een virtuele reis, niet alleen over maar ook ín de oceanen, gemaakt door Jean-Michel Cousteau en zijn kinderen. Door het gebruik van nieuwe, baanbrekende filmtechnieken zie je de oceaan als nooit tevoren, maar ook de huidige gevaren die onze wereldzeeën bedreigen.

Deadliest Catch: Captain

Woensdag om 20u30 op Discovery op nr 24

Deadliest Catch is een Amerikaanse realityreeks over krabvissers op de ijzige Beringzee. De stoere bemanningsleden van de Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak en Ramblin’ Rose gaan weer krabvissen op de gevaarlijke wateren van de ijzige Beringzee.

Hawaii Five-0

Vrijdag om 17:15 op ZES nr. 9

Als laatste sluiten we de week af met de Amerikaans misdaadserie Hawaii Five-0. Nadat een vrouw ontsnapt van een ontvoering wordt haar nieuwe man dood teruggevonden in hun hotelkamer. Het Fivo-0 district ontdekt dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar die zich gericht is op getrouwde koppels.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.