Op tv

Een waar sportinfarct deze week op tv

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
11 juli 2018 Via

De Belgen gaan door naar de volgende ronde op het WK!! De spanning stijgt bij elk match en ik weet niet bij jullie maar wij beginnen er stress van te krijgen! Maken we echt kans om dit jaar het WK te winnen? Elke match blijft een feest. En hoe langer het duurt hoe leuker wij het vinden. Dinsdag zit er niets anders op dan te kijken naar de halve finale Frankrijk – België.

Tour de France
Maandag om 15u00 op één HD op nr.1

De 105de Ronde van Franrijk is begonnen. Maandag staat de ploegentijdrit van 35 km in Cholet op het programma. Welke ploeg zal als eerste binnenkomen? Je ziet het live op maandag vanaf 15u00 op één HD.

Tour de France


Halve Finale Frankrijk – België
Dinsdag om 19u25 op één HD op nr. 1

Als we Brazilië kunnen verslaan mag niemand anders ons nog in de weg staan! Het hele land kijkt uit naar Frankrijk – België. Volg de match live vanaf 19u25 op één HD!

Halve Finale Frankrijk – België


Sex Tape
Vrijdag = filmdag

Jay en Annie hadden een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie ver te zoeken. Ze besluiten om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang standjes uit het boek “The Joy of Sex” uitproberen. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Hoe zullen ze voorkomen dat de video niet online komt? Je ziet het in de film “Sex Tape”, nu beschikbaar in je filmcatalogus.

Sex Tape


Goldfathers
Zaterdag om 15u15 op NatGeo op nr. 25

Vervolgens sluiten we de week af met de realityreeks, “Goldfathers”. Drie “families” gaan op jacht naar goud. Het wordt een race tegen de tijd en de natuur om zoveel mogelijk te vinden voor de winter terugkomt en de grond bevriest.

Goldfathers

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018