Een waar sportinfarct deze week op tv

11 Juli 2018 Via

De Belgen gaan door naar de volgende ronde op het WK!! De spanning stijgt bij elk match en ik weet niet bij jullie maar wij beginnen er stress van te krijgen! Maken we echt kans om dit jaar het WK te winnen? Elke match blijft een feest. En hoe langer het duurt hoe leuker wij het vinden. Dinsdag zit er niets anders op dan te kijken naar de halve finale Frankrijk – België.

Tour de France
Maandag om 15u00 op één HD op nr.1

De 105de Ronde van Franrijk is begonnen. Maandag staat de ploegentijdrit van 35 km in Cholet op het programma. Welke ploeg zal als eerste binnenkomen? Je ziet het live op maandag vanaf 15u00 op één HD.

Tour de France

Halve Finale Frankrijk – België
Dinsdag om 19u25 op één HD op nr. 1

Als we Brazilië kunnen verslaan mag niemand anders ons nog in de weg staan! Het hele land kijkt uit naar Frankrijk – België. Volg de match live vanaf 19u25 op één HD!

Halve Finale Frankrijk – België

Sex Tape
Vrijdag = filmdag

Jay en Annie hadden een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie ver te zoeken. Ze besluiten om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang standjes uit het boek “The Joy of Sex” uitproberen. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Hoe zullen ze voorkomen dat de video niet online komt? Je ziet het in de film “Sex Tape”, nu beschikbaar in je filmcatalogus.

Sex Tape

Goldfathers
Zaterdag om 15u15 op NatGeo op nr. 25

Vervolgens sluiten we de week af met de realityreeks, “Goldfathers”. Drie “families” gaan op jacht naar goud. Het wordt een race tegen de tijd en de natuur om zoveel mogelijk te vinden voor de winter terugkomt en de grond bevriest.

Goldfathers

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.