Tv-gids week 1

31 December 2018 Via

Hoera, 2019 staat voor de deur! En dat betekent ook boordevol nieuwe tv-programma’s en films voor het nieuwe jaar. We nemen afscheid van 2018 en beginnen het jaar met enkele knallers. We eindigen het jaar al lachend met het komische “Van Peel overleeft 2018”. Vervolgens starten we het jaar en zappen we naar het jaaroverzicht “Sportjaar 2018: Bronzen Belgen” om daarna te eindigen met een warme en gezellige VOD in onze filmcatalogus “Charming”. 2019 wordt een topjaar!

Van Peel overleeft 2018

Maandag om 21u00 op Canvas op nr. 2

De Antwerpenaar Michael Van Peel maakt plaats in de arena voor een geweldige toch satirische eindejaar show.

Sportjaar 2018: Bronzen Belgen

Woensdag om 20u35 op één op nr. 1

Sportjaar 2018 is een reportage dat alle topprestaties van onze toptalenten in het kleine Belgenlandje in beeld brengt. Ze brengen gedetailleerd verslag over gebeurtenissen in de sportwereld die door iedereen werden gezien. Sleutelmomenten zoals de matchen van de Rode Duivels, wereldkampioenschappen of tennistornooien missen geen plaats in de reportage.

Charming

Zaterdagavond = Filmavond

Wat als Assepoester, Belle én Sneeuwwitje allemaal verliefd worden op één man? Prins Charming werd als kind vervloekt waardoor alle meisjes van het koninkrijk op hem verliefd zijn geworden. Samen met dievegge Lennie vertrekt hij op zoektocht naar de ware liefde, maar merkt dat Lennie als enige vrouw immuun is voor zijn charmes. Je kan deze film bekijken voor €4.99 in onze filmcatalogus tot 2/05/2019.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.