Tv-gids week 10

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
1 maart 2019 Via

Joepiee.. het is vakantie! Ben jij met je familie of vrienden vertrokken op vakantie? Genieten van het zonnetje in Spanje of ben je gaan skiën in Frankrijk?
Voor zij die niet deze luxe hebben om te vertrekken, hebben we zoals elke week de beste tv-momenten opgesomd om lekker te kunnen ontspannen na een drukke werkdag.

My Big Fat American Gypsy Wedding  

Maandag om 18u30 op TLC om nr. 30

Cearia staat tussen twee vuren: haar verloofde Sam en haar zigeunerneef Kyle. Traveller-moeder Angie geeft een feestje voor de 18-jarige Jewel om een man te vinden. Drama verzekerd!


The Curse of Oak Island

Disndag om 21u00 op History op nr. 22   

Twee broers proberen met moderne technologie het mysterie van Oak Island op te lossen en de eventuele schatten te vinden. Na jaren van zoeken heeft het team wellicht een eerder ontdekt artefact gevonden dat al meer dan een eeuw onvindbaar was. In Smith’s Cove hebben de broers Laginas grote moeite om het water tegen te houden.


Bohemain Rhapsody

Woensdag = filmavond

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.


Leaving Neverland

Vrijdag om 20u25 op Canvas op nr. 2

De Australische choreograaf Wade Robson (1982) was als kind al een begenadigde danser en kwam zo in contact met Michael Jackson. Jimmy Safechuck (1978), momenteel computerspecialist, speelde samen met Michael Jackson in een Pepsi-reclamefilm en raakte zo met hem bevriend. Beide mannen werden in de late jaren 80 als 7- en 10-jarige opgenomen in de entourage van Jackson. Samen met hun familie werden ze uitgenodigd op diens domein Neverland en gingen ze met de popster mee op tournee. Hun ouders waren verblind door de glamour en de luxe en zagen niet hoe hun kinderen jarenlang gemanipuleerd en misbruikt werden door Jackson.


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018