Tv-gids week 12

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
18 maart 2019 Via

Deze week starten we met Topdokters meer specifiek, Dr. Ann Vandenbroucke. Woensdag kijken we naar de eerste kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Rusland. Vrijdag relaxen we voor tv met Extreme Cake makers en we eindigen deze week met een film uit onze filmcatalogus Please Stand By.

Topdokters   

Maandag om 20u35 op VIER om nr. 4

Dr. Ann Vandenbroucke is geriater in AZ Damiaan in Oostende. Op de psychogeriatrische afdeling is een dementerende vrouw opgenomen. Ze vertoont thuis gedragsproblemen en dr. Vandenbroucke bespreekt de situatie met de echtgenoot en de zoon. Longarts dr. Eva Van Braeckel van UZ Gent ziet een man met een ernstige vorm van mucoviscidose. Een long- en levertransplantatie is de enige oplossing. Roboturoloog prof. dr. Karel Decaestecker voert samen met het transplantatieteam van UZ Gent een levende donorniertransplantatie uit.


Kwalificatie Euro 2020 België – Rusland

Woensdag om 20u25 op VTM op nr. 3

Rechtstreekse en integrale uitzending van de eerste EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels. België neemt het op tegen Rusland in het Koning Boudewijnstadion. De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor de eindronde van het EK.


Extreme Cake Makers

Vrijdag om 15u45 op Vitaya op nr. 7

Professionele bakkers en specialisten gaan tot het uiterste om de meest flamboyante gebakken uit de oven te toveren Vandaag strijden de kandidaten opnieuw voor de mooiste creatie. Karisha valt op met de hare, waarbij haar taart bestaat uit realistische, eetbare bokshandschoenen en een boksring. Molly maakt een gigantische inktvis voor de 10-jarige die een voorliefde voor inktvissen heeft. Phil en Christine verbazen door een zonsverduistering, dat het verhaal vertelt over de verloving van een Amerikaans koppel, te boetseren.


Please Stand By

Zondag = filmavond

Wendy ziet het leven anders. Ze is onafhankelijk, heeft een briljante geest en een ondeugend gevoel voor humor. Maar Wendy heeft ook autisme. Voor haar zijn mensen onberekenbare wezens en de wereld een verwarrende plaats. Ze heeft het altijd moeilijk gehad en wil alleen maar een kans om geaccepteerd te worden, net als ieder ander.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018