Tv-gids week 13

25 Maart 2019 Via

De temperaturen beginnen stilletjes aan weer te stijgen. Deze week is het dan ook terug terrasjesweek. De zon komt er meer en meer door en we ruilen de dikke winterjas in voor een zonnebril. De lente is officieel in het land. Om toch te kunnen genieten van het zonnetje en de beste programma’s niet te missen, hebben wij hier bij TV VLAANDEREN de programma’s opgesomd die je deze week zeker moet zien.

Million Dollar Listing Los Angeles

Maandag om 23u20 op VIJF om nr. 6

Madison krijgt waar voor zijn geld wanneer hij te maken krijgt met een nieuwe klant die koste wat het kost een verkoop wil regelen. De nieuwe klant van Josh Flagg, Candis Cayne, zoekt een hippe locatie voor een nieuwe gay bar in West Hollywood. Wanneer Madison ontdekt dat zijn assistent Heather op date is geweest met Josh Altman lopen de spanningen hoog op.

Blind gekocht

Woensdag om 20u35 op Vier op nr. 4

Zes koppels vertrouwen blindelings al hun spaarcenten aan aankoopmakelaar Bea en interieurarchitect Bart, die voor hen een woning kopen. Bart en Els uit Ternat verwachten hun eerste kindje en zijn daarom op zoek naar een grotere woning. Anton en Roxane zijn dan weer op zoek naar een Pipi Langkous-huis.

The wife

Vrijdag = filmavond

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg is en onthult ze haar grote geheim. Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.