Tv-gids week 14

1 April 2019 Via

Nog één week en we kunnen weer lekker genieten van twee volle weken vakantie. Heb jij al plannen gemaakt? Naar waar vertrek je?

Om lekker te kunnen uitpuffen na een lange dag hebben we voor jou de beste kijktips. Maandag beginnen we de week met de hilarisch Modern Family. Dinsdag kijken we naar een goede oude klassieker met Bruce Willis, Die Hard, vrijdag kijken we naar een film uit onze filmcatalogus, Ant-Man en we eindigen de week met The Great Popes.

Modern Family

Maandag om 19u45 op Q2 om nr. 5

Phil is helemaal geobsedeerd door de drie achtergelaten eendeneieren die hij thuis heeft uitgebroed en daar is niemand blij mee. Claire maakt zich zorgen om de kastontwerpen die ze gaat presenteren aan haar vader en zijn pretentieuze team. Dit beloofd weer wat te worden met deze ‘moderne’ families.

Die Hard 2

Dinsdag om 20u40 op CAZ op nr. 8

Agent John McClane wacht op zijn vrouw in de luchthaven van Washington. Een groep terroristen neemt de controletoren over en eist vrije doorgang voor henzelf en een Zuid-Amerikaanse dictator. Ze dreigen ermee alle inkomende vliegtuigen te doen crashen als er niet aan hun eisen wordt tegemoetgekomen.

Ant-Man

Vrijdag = filmavond

Meesterdief Scott Lang beschikt over de wonderbaarlijke gave om zowel in omvang te krimpen als sterker te worden. Hij moet zijn heldenmoed aanboren en zijn mentor, Dr. Hank Pym, helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man-pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van gevaren. Ook al hebben Pym en Lang allerlei tegenslagen te overwinnen, ze moeten een kraak voorbereiden en uitvoeren om de wereld te redden.

The Great Popes

Zondag om 20u00 op Discovery op nr. 24

The Great Popes is een documentairereeks over het leven van de vier meest invloedrijke en opmerkelijkste pausen van de afgelopen 60 jaar, waarbij de belangrijkste momenten van hun pausdom nader worden belicht.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.