Tv-gids week 15

8 April 2019 Via

We zitten in de eerste week van de paasvakantie. Dit is direct te voelen aan de file ‘s ochtends. Zijn jullie met de vakantie vertrokken of gaat de dagelijkse routine gewoon door? Geen getreurd voor zij die niet weg zijn. Want TV VLAANDEREN heeft voor jou de beste film en series om de avond relaxed door te brengen. Deze week op planning:

Houdini’s Last Secret

Dinsdag om 21u30 op Discovery om nr. 24

George Hardeen gaat samen met een illusionist en een expert op het gebied van special effects Houdini’s geheimen probeert na te bootsen en te verklaren. Wat was het geheim van Harry Houdini’s levensgevaarlijke ontsnappingen? Een team van experts onderzoekt zijn stunts om de geheimen achter deze mysterieuze illusie te ontrafelen.

Factcheckers

Woensdag om 20u35 op één op nr. 1

Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille proberen allerlei weetjes te toetsen op hun waarheidsgehalte. Deze week: zijn witte eieren beter voor het milieu dan bruine, of wasmachines werkelijk sokken opeten, en of je je bagage op één of andere manier als eerste van de band kunt laten rollen.

Robin Hood

Vrijdag = filmavond

Robin van Loxley heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven. Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham. Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John, die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd ‘Robin Hood’.

Paris Roubaix

Zondag om 13u30 op één op nr. 1

Rechtstreeks verslag van Parijs-Roubaix. De wielerwedstrijd is een van de vijf wielerklassiekers en wordt precies een week na de Ronde van Vlaanderen gereden.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.