Tv-gids week 15

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
8 april 2019 Via

We zitten in de eerste week van de paasvakantie. Dit is direct te voelen aan de file ‘s ochtends. Zijn jullie met de vakantie vertrokken of gaat de dagelijkse routine gewoon door? Geen getreurd voor zij die niet weg zijn. Want TV VLAANDEREN heeft voor jou de beste film en series om de avond relaxed door te brengen. Deze week op planning:

Houdini’s Last Secret

Dinsdag om 21u30 op Discovery om nr. 24

George Hardeen gaat samen met een illusionist en een expert op het gebied van special effects Houdini’s geheimen probeert na te bootsen en te verklaren. Wat was het geheim van Harry Houdini’s levensgevaarlijke ontsnappingen? Een team van experts onderzoekt zijn stunts om de geheimen achter deze mysterieuze illusie te ontrafelen.


Factcheckers  

Woensdag om 20u35 op één op nr. 1

Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille proberen allerlei weetjes te toetsen op hun waarheidsgehalte. Deze week: zijn witte eieren beter voor het milieu dan bruine, of wasmachines werkelijk sokken opeten, en of je je bagage op één of andere manier als eerste van de band kunt laten rollen.


Robin Hood

Vrijdag = filmavond

Robin van Loxley heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven. Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham. Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John, die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd ‘Robin Hood’.


Paris Roubaix

Zondag om 13u30 op één op nr. 1 

Rechtstreeks verslag van Parijs-Roubaix. De wielerwedstrijd is een van de vijf wielerklassiekers en wordt precies een week na de Ronde van Vlaanderen gereden. 


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018