Tv-gids week 16

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
12 april 2019 Via

Wat heb jij zoal gedaan deze paasvakantie? Lekker lang uitgeslapen? Samen uitgebreid ontbijten met de hele familie? Samen met de kinderen chocolade eieren gaan rapen of heb jij nog een last minute trip naar de bergen geboekt? Laat het ons hier weten.

Zoals elke week geven we je weer de leukste tv momenten mee zodat je zeker niks mist.

Deze week op de planning:

HERBEKIJK: Topdokters

Zondag om 19u10 op VIER om nr. 4

Heb jij zondag geen tijd gehad om naar Topdokters te kijken? Herbekijk het gewoon!

Dr. Stockx moet na een zwaar skiongeval gerepatrieerd worden. Zijn knie is volledig verbrijzeld en hij moet zo snel mogelijk onder het mes. Dr. Stockx roept daarom de hulp in van zijn collega-Topdokter professor Bellemans.


Nachtwacht

Woensdag om 18u05 op Ketnet op nr. 12

Drie tieners met bovennatuurlijke krachten gaan de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.


Leave no trace

Vrijdag = filmavond

Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.


Wheeler Dealers

Zaterdag om 21u00 op Discovery op nr. 24

Wheeler Dealers is terug met een nieuw seizoen! Mike Brewer en Ant Anstead gaan op zoek naar de mooiste klassieke en gebruikte auto’s die ze vervolgens een grote opknapbeurt geven. Wanneer Mike in de eerste aflevering een originele Jensen Healey met veel potentie op de kop tikt, wordt Ant ook gelijk enthousiast.


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018