Tv-gids week 16

12 April 2019 Via

Wat heb jij zoal gedaan deze paasvakantie? Lekker lang uitgeslapen? Samen uitgebreid ontbijten met de hele familie? Samen met de kinderen chocolade eieren gaan rapen of heb jij nog een last minute trip naar de bergen geboekt? Laat het ons hier weten.

Zoals elke week geven we je weer de leukste tv momenten mee zodat je zeker niks mist.

Deze week op de planning:

HERBEKIJK: Topdokters

Zondag om 19u10 op VIER om nr. 4

Heb jij zondag geen tijd gehad om naar Topdokters te kijken? Herbekijk het gewoon!

Dr. Stockx moet na een zwaar skiongeval gerepatrieerd worden. Zijn knie is volledig verbrijzeld en hij moet zo snel mogelijk onder het mes. Dr. Stockx roept daarom de hulp in van zijn collega-Topdokter professor Bellemans.

Nachtwacht

Woensdag om 18u05 op Ketnet op nr. 12

Drie tieners met bovennatuurlijke krachten gaan de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

Leave no trace

Vrijdag = filmavond

Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.

Wheeler Dealers

Zaterdag om 21u00 op Discovery op nr. 24

Wheeler Dealers is terug met een nieuw seizoen! Mike Brewer en Ant Anstead gaan op zoek naar de mooiste klassieke en gebruikte auto’s die ze vervolgens een grote opknapbeurt geven. Wanneer Mike in de eerste aflevering een originele Jensen Healey met veel potentie op de kop tikt, wordt Ant ook gelijk enthousiast.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.