Tv-gids week 17

22 April 2019 Via

Om de laatste dag van de paasvakantie nog volop te genieten hebben we je de beste tv-momenten opgesomd die je zeker niet mag missen. We beginnen de week met een Belgische serie, La Trêve die gespeeld wordt in onze Ardeense bossen. Donderdag kijken we naar Counting Cars, vrijdag kijken we naar Aquaman en we eindigen de week met Dat belooft voor later met Staf Coppens.

La Trêve

Disndag om 23u50 op Canvas om nr. 2

La Trêve is een Belgische politieserie over het onderzoek naar de moord op een rijke vrouw in een afgelegen dorpje in de Ardeense bossen. Dany trekt zijn bekentenis van de moord op Madame Du Tilleul weer in. Hij pleit onschuldig. Onder druk van de korpschef begint Yoann weer vanaf nul met het onderzoek en hij trekt naar de plaats delict. Hij ontdekt dat het slachtoffer een bizarre afspraak had met haar dokter, precies op de dag van de moord.

Counting Cars

Donderdag om 22u00 op History op nr. 22

Brann Dailor, drummer van de Grammy-winnende heavy metal band Mastodon, brengt zijn Cadillac Coupe DeVille uit 1970 naar Counts Kustoms om het er weer als nieuw uit te laten zien.

Aquaman

Vrijdag = filmavond

Aquaman is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën. Het onthult het verhaal van half mens, half Atlantiër Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen… koning zijn.

Dat Belooft Voor Later

Zaterdag om 20u25 op VTM

Staf neemt ook deze week de kinderen weer mee in een wereld vol fantasie…

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.