Tv-gids week 18

29 April 2019 Via

Deze week genieten we weer van een korte werkweek. De aprilse grillen trekken terug en we maken ons klaar voor het echt lente weer. Deze week hebben wij ook heel wat leuk die je zeker niet mag missen op tv.

Superstore

Maandag om 18u15 op FOX om nr. 21

Cheyenne en Bo willen dure dingen kopen bij de jaarlijkse uitverkoop. Amy wijst hen erop hoe duur een kind is. Glenn wil laten zien dat hij een voorstander is van het homohuwelijk.

UEFA Champions League

Dinsdag om 20u30 op Vier op nr. 4

Liveverslag van Tottenham Hotspur – Ajax, heenwedstrijd van de halve finales in de UEFA Champions League, vanuit het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Commentaar van Bart Raes.

Mary Poppins Returns (NL)

Vrijdag = filmavond

Mary Poppins keert terug en schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. De perfecte super nanny maakt van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur. Haar vriend Jack is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.