Tv-gids week 3

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
14 januari 2019 Via

Deze week raden je weer heel wat goeds aan op TV. Maandag beginnen we de week met First Time Flippers waar mensen zonder ervaring huizen ombouwen. Dinsdag gaan we de zee in met  SpongeBob en Partick. En zoals elke week eindigen we de week met een goeie film. Kijk in onze online filmcatalogus voor nog meer films.  

First Time Flippers

Maandag om 17u15 op TLC op nr. 30

Ongehinderd door al te veel kennis van zaken, proberen twee kersverse makelaars aftandse huizen met winst door te verkopen. Zal het hun lukken de huizenmarkt slim te bespelen of zullen ze toch obstakels tegenkomen die ze niet hadden verwacht?


SpongeBob

Dinsdag om 16u25 op Nickelodeon nr. 43

Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul veranderd in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Wat gaat SpongeBob hier aan kunnen doen? Krijgt hij ook de hulp van Patrick? Kijk dinsdag op Nickelodeon.


Alpha  

Zaterdag = filmavond

Een avontuur dat zich 20000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt Keda gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018