Tv-gids week 3

14 Januari 2019 Via

Deze week raden je weer heel wat goeds aan op TV. Maandag beginnen we de week met First Time Flippers waar mensen zonder ervaring huizen ombouwen. Dinsdag gaan we de zee in met  SpongeBob en Partick. En zoals elke week eindigen we de week met een goeie film. Kijk in onze online filmcatalogus voor nog meer films.

First Time Flippers

Maandag om 17u15 op TLC op nr. 30

Ongehinderd door al te veel kennis van zaken, proberen twee kersverse makelaars aftandse huizen met winst door te verkopen. Zal het hun lukken de huizenmarkt slim te bespelen of zullen ze toch obstakels tegenkomen die ze niet hadden verwacht?

SpongeBob

Dinsdag om 16u25 op Nickelodeon nr. 43

Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul veranderd in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Wat gaat SpongeBob hier aan kunnen doen? Krijgt hij ook de hulp van Patrick? Kijk dinsdag op Nickelodeon.

Alpha

Zaterdag = filmavond

Een avontuur dat zich 20000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt Keda gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.