Tv-gids week 2

7 Januari 2019 Via

Eerste week van 2019 is al achter de rug en nu dat de Driekoningen gepasseerd zijn kunnen we officieel de feestperiode afsluiten. Deze week raden we je heel wat leuks aan dat je zeker niet mag missen op tv. We beginnen bij Maya de bij die te maken heeft met jalousie, dinsdag kijken we hoe de Ice Road truckers in verschrikkelijke weersomstandigheden  door Alaska rijden en we eindigen de week met Dog Days, een film die het leven van onze favorieten viervoeters volgt.

Maya de bij

Maandag om 16u35 op VTM Kids JR op nr. 10

Maya beleeft tal van spannende avonturen met Willy. Lara (liefheersbeestje) laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt door het kleine lieveheersbeestje.

Ice Road truckers

Dinsdag om 21u00 op Histrory  nr. 22

Deze week doorkruisen we de Dalton Highway in Alaska.  Alex Debogorski ontdekt dat smalle wegen en grote ladingen geen gelukkig huwelijk zijn. En Art Burke probeert het ijshockeyseizoen van een afgelegen dorp te redden. Benieuwd hoe dit zal aflopen..

Dog Days

Zaterdag = filmavond

Dog Days volgt het leven van een aantal hondenbezitters en hun fluffy dierenvrienden in Los Angeles. Een verhaal met een uitbundig honden verjaardagsfeestje, een zoektocht naar een spoorloze hond, een hond adopteren vanwege een crush op de dierenarts en een ‘hondendate’; de brave viervoeters zorgen voor bijzondere ontmoetingen, vriendschappen en romances!

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.