Tv-gids week 20

13 Mei 2019 Via

Op de planning hebben we Ed Sheeran, 12 Monkeys, onze vrijdagfilm en Ex On The Beach. Eindelijk is het weer zo ver! Welke ex zou er deze week uit de zee komen? Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Ed Sheeran

Maandag om 19u00 op Stringray iConcerts op nr. 46

Kijk hoe Ed Sheeran op de laatste avond van Glastonbury festival in 2017 het dak eraf zingt.

12 Monkeys

Woensdag om 22u15 op FOX op nr. 21

Een Amerikaanse sf-serie over een tijdreiziger uit een postapocalyptische toekomst die terechtkomt in het verleden om een dodelijk virus te stoppen Het team infiltreert in een nazigala om een artifact genaamd Die Glocke te stelen. Hun operatie wordt verstoord door French Resistence en een onverwachte gast.

Terminal

Vrijdag = filmavond

Een anonieme metropool van neon, bloed en regen. Twee huurmoordenaars met een lugubere missie. Een leraar met een terminale ziekte. Een serveerster met een bizar dubbelleven. Een enigmatische concierge. En een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op wraak zint. Bloedige, brutale wraak.

Ex On The Beach Double Dutch All Stars

Zondag om 21u30 op MTV op nr. 48

De singles komen aan op het strand. Wayne richt zich op Yasmine en Lisa is gecharmeerd van Harrie. De tweeling krijgt rillingen als ze zien dat ook Alisa dit jaar van de partij is. Voor Sharon heeft de tablet of terror iets EXTRA’s in petto.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.