Tv-gids week 20

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
13 mei 2019 Via

Op de planning hebben we Ed Sheeran, 12 Monkeys, onze vrijdagfilm en Ex On The Beach. Eindelijk is het weer zo ver! Welke ex zou er deze week uit de zee komen? Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Ed Sheeran

Maandag om 19u00 op Stringray iConcerts op nr. 46

Kijk hoe Ed Sheeran op de laatste avond van Glastonbury festival in 2017 het dak eraf zingt.


12 Monkeys

Woensdag om 22u15 op FOX op nr. 21

Een Amerikaanse sf-serie over een tijdreiziger uit een postapocalyptische toekomst die terechtkomt in het verleden om een dodelijk virus te stoppen Het team infiltreert in een nazigala om een artifact genaamd Die Glocke te stelen. Hun operatie wordt verstoord door French Resistence en een onverwachte gast.


Terminal

Vrijdag = filmavond

Een anonieme metropool van neon, bloed en regen. Twee huurmoordenaars met een lugubere missie. Een leraar met een terminale ziekte. Een serveerster met een bizar dubbelleven. Een enigmatische concierge. En een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op wraak zint. Bloedige, brutale wraak.


Ex On The Beach Double Dutch All Stars

Zondag om 21u30 op MTV op nr. 48

De singles komen aan op het strand. Wayne richt zich op Yasmine en Lisa is gecharmeerd van Harrie. De tweeling krijgt rillingen als ze zien dat ook Alisa dit jaar van de partij is. Voor Sharon heeft de tablet of terror iets EXTRA’s in petto.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018