Tv-gids week 23

3 Juni 2019 Via

Na dit prachtige weekend willen we niks anders dan met een goeie cocktail aan het strand te liggen. Wat een prachtig weekend. Spijtig genoeg is het maar van korte duur. Deze week raden we je weer heel wat leuks aan om de week te overleven met dit slecht weer.

De Campus Cup

Maandag om 22u15 op CANVAS om nr. 2

Studentenquiz met Otto-Jan Ham waarin de beste teams uit een bepaalde richting van een hogeschool of universiteit het tegen elkaar opnemen. De afdeling ‘Dramatische Kunsten’ van de Erasmushogeschool meet zich met ‘Polytechniek’ van de Koninklijke Militaire School.

De Regels van Floor

Woensdag om 19u40 op Ketnet op nr. 12

In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? In Floors wereld bedenken kinderen hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten.

Can You Ever Forgive Me?

Vrijdag = filmavond

Een waargebeurd verhaal die in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw in New York portretten en biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Als het succes haar echter danig in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.