Tv-gids week 26

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
24 juni 2019 Via

Deze week hebben we onze eerste hittegolf in het land. We raden iedereen aan om niet te veel buiten gaan. Zoek afkoeling en drink genoeg water. Zet je voor TV. Pak een frisse pint of glaasje wijn en kijk met TV VLAANDEREN naar de beste momenten op tv die je zeker niet mag missen.  

Appel d’urgence

Maandag om 19u00 op E! om nr. 20

Kijk mee achter de schermen van de noodcentrales 101 en 112 van Mons (Bergen). Bij de 112 krijgen Sébastien en Nathalie verschillende telefoontjes over een schietpartij binnen. Een dame ligt verscholen op de grond en beschrijft alles wat ze hoort. Niet veel later krijgen ze te maken met een grote brand in een hangar. Bij de politie belt een dame voor een verdacht licht op haar terras. Ze vreest dat het inbrekers zijn.


Baggage Battles

Woensdag om 20u305 op Discovery op nr. 24

Baggage Battle is een Amerikaanse realityreeks  over mensen die bieden op verloren en nooit opgehaalde bagage De Baggage Battlers bezoeken een politieveiling in Stockton, California. Er is een ruime keuze aan waardevolle voorwerpen, waaronder een klassieke fruitautomaat.


High Life

Vrijdag = filmavond

Monte woont met zijn dochter Willow aan boord van een ruimteschip, geïsoleerd van alles en iedereen. Hij behoorde tot een groep gevangenen die op missie gestuurd werd naar een zwart gat. Door Willow ervaart Monte voor de allereerste keer een allesomvattende liefde en alleen met elkaar komen vader en dochter aan op hun bestemming: het zwarte gat waarin alle tijd en ruimte ophouden te bestaan.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018