Tv-gids week 27

1 Juli 2019 Via

De grote vakantie is officieel begonnen. Je wilt dus optimaal je tijd benutten en door het groot aanbod die je dagelijks terug kan vinden op tv is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Geen getreur. TV VLAANDEREN is er op zoals elke week de beste tv momenten op te sommen.

Dagelijkse zomerkost

Maandag om 19u40 op één om nr. 1

Jeroen Meus gaat bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. Zacht gegaarde ribbetjes met Mexicaans getinte garnituren. De start van de zomervakantie!

Blind getrouwd

Woensdag om 19u10 op Vitaya op nr. 7

Jo, een alleenstaande mama, trouwt met Sean. Zij heeft er alvast zin in, maar is hij even enthousiast? Ondertussen wacht Alycia vol ongeduld op haar kersverse man, maar komt Matthew wel op tijd op zijn eigen bruiloft?

Free solo

Vrijdag = filmavond

Het verhaal van rotsbeklimmer Alex Honnold, die zijn levenslange droom wil verwezenlijken: het beklimmen van de beroemdste rotswand van de wereld, de 1 kilometer hoge El Capitan in Yosemite National Park, free solo. Het free solo bedwingen van El Captain is dé ultieme sportprestatie. Eén minuscuul foutje en het is afgelopen. Dit vereist een bepaalde mentale staat, die gedurende de film steeds fascinerender wordt.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.