Tv-gids week 27

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
1 juli 2019 Via

De grote vakantie is officieel begonnen. Je wilt dus optimaal je tijd benutten en door het groot aanbod die je dagelijks terug kan vinden op tv is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Geen getreur. TV VLAANDEREN is er op zoals elke week de beste tv momenten op te sommen.

Dagelijkse zomerkost

Maandag om 19u40 op één om nr. 1

Jeroen Meus gaat bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. Zacht gegaarde ribbetjes met Mexicaans getinte garnituren. De start van de zomervakantie!


Blind getrouwd

Woensdag om 19u10 op Vitaya op nr. 7

Jo, een alleenstaande mama, trouwt met Sean. Zij heeft er alvast zin in, maar is hij even enthousiast? Ondertussen wacht Alycia vol ongeduld op haar kersverse man, maar komt Matthew wel op tijd op zijn eigen bruiloft?


Free solo

Vrijdag = filmavond

Het verhaal van rotsbeklimmer Alex Honnold, die zijn levenslange droom wil verwezenlijken: het beklimmen van de beroemdste rotswand van de wereld, de 1 kilometer hoge El Capitan in Yosemite National Park, free solo. Het free solo bedwingen van El Captain is dé ultieme sportprestatie. Eén minuscuul foutje en het is afgelopen. Dit vereist een bepaalde mentale staat, die gedurende de film steeds fascinerender wordt.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018