Tv-gids week 28

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
8 juli 2019 Via

Zwemmen met monsters, inspiratie opdoen voor de bbq, 30 vrouwen die voor 1 man strijden of een sport finale? TV VLAANDEREN weet altijd waar en wanneer je  je tv moet opzetten. Deze week op de planning:

Swimming With Monsters

Dinsdag om 21u00 op Animal Planet om nr. 32

Steve is in Mexico om meer te weten te komen over de witte haai. Kan hij door de veilige duikkooi te verlaten dit bijzondere roofdier dicht genoeg naderen om het te bestuderen?


Grillmasters : Finale

Woensdag om 20u35 op Vier op nr. 4

Wereldkampioen barbecue Peter De Clercq en topgroentechef Seppe Nobels gaan op zoek naar het beste grillduo van Vlaanderen. In de spannende finale van Grillmasters doen de duo’s een nachtje door. Ze grillen de hele nacht in de strijd voor de enige echte gouden grill.


The Bachelor Australia

Donderdag om 20u35 op VIJF op nr. 6

Australische realityshow waarin 30 vrouwen het hart van de 31-jarige Blake Garvey proberen te veroveren.


Eight Grade

Vrijdag = filmavond

Kayla Day zit in de tweede klas van de middelbare school. Ze heeft altijd haar telefoon bij de hand, in de hoop om online mensen te vinden die haar dagelijkse leven kunnen compenseren. Ze maakt YouTube-video’s gericht op andere adolescenten die soortgelijke problemen hebben: gevoelens van isolement, angst en onzichtbaarheid. Maar nadat ze zo gemakkelijk deze wijsheid en vertrouwen had verzameld toen ze haar publiek toesprak, vindt Kayla het verlammend moeilijk om ze in echte situaties toe te passen.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018