Tv-gids week 29

15 Juli 2019 Via

Deze week voorzien we weer heel wat goeds op tv dat je zeker niet mag missen! Van de mooiste natuur plekken op aarde tot ware liefde zoeken… het is nooit saai op tv! Je moet gewoon weten waar je moet zijn en daar helpen wij je graag mee verder…

Swimming With Monsters

Maandag om 18u50 op National Geographic Wild HD om nr. 33

Enric Sala verkent het grimmige landschap, ijskoude zee en wilde dieren van Franz Josef Land, één van de meest onherbergzame plaatsen op aarde.

Are you the one?

Woensdag om 20u30 op MTV op nr. 48

22 vrijgezellen volgen hun lot en komen samen in een huis in Hawaï. Als ze 11 perfecte matches vormen, winnen ze één miljoen dollar. Al snel worden er stelletjes gevormd en speelt de jaloezie op.

Captain Marvel

Vrijdag = filmavond

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.