Tv-gids week 33

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
12 augustus 2019 Via

Dinsdag is het zover, een terugwedstrijd uit de 3de voorronde van de UEFA. Vrijdag kijken we naar de film Men of Honor en we eindigen de week met de ex van Kourtney Kardashian die op zijn beurt ook een imperium wil opbouw met zijn roem, Flip it Like Disick.

UEFA Champions League : Derde voorronde: Dynamo Kiev – Club Brugge

Dinsdag om 19u15 op Q2 op nr. 5

Live verslag van een wedstrijd in de UEFA Champions League. Dynamo Kiev neemt het op tegen Club Brugge, een terugwedstrijd uit de derde voorronde van de UEFA Champions League, vanuit het NSK Olimpiejsky in Kiev. Presentatie door Maarten Breckx.


Men of honor

Vrijdag = filmavond

Carl Brashear is de eerste Afro-Amerikaanse die aangenomen wordt op de marine school voor bergingsduikers en uiteindelijk ‘Master Diver’ wil worden. Zijn vader zei altijd tegen hem: ‘Geef nooit op, wees de beste!’ en dat heeft Carl goed in zijn oren geknoopt. Zijn doorzettingsvermogen wordt danig op de proef gesteld door de verbitterde Chief Billy Sunday, die hem op alle fronten tegenwerkt.


Flip it Like Disick

Zaterdag om 20u00 op  E! op nr. 20

Scott, Benny en Miki zijn blijna klaar met het renoveren van hun laatste eigendom in Malibu. Scott neemt iemand nieuw aan in het team, Willa Ford, die zal helpen met de details in huis.


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018