banner week 36

Tv-gids week 36

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
3 september 2018 Via

Vandaag is voor vele de strat van het nieuw schooljaar. Hoe is die bij jou verlopen? Toch een traantje moeten laten? Of was het beter dan verwacht en konden ze niet snel genoeg bij hun vriendjes zijn? september is voor vele de maand van een nieuwe begin. Ook bij je lievelingszenders verandert er enorm veel. Kijk hier wat er dit najaar allemaal nieuw is. Wij geven je een kort overzicht wat je deze week zeker niet mag missen.

Boer zoekt vrouw – De wereld rond
Maandag om 20u35 op VTM nr. 3

Om de week goed te starten is er maar 1 adres, VTM om 20u35. Maar liefst 1502 vrouwen schreven een brief voor Manu, Jeroen, Jan, Bjorn en Jitse, het hoogste aantal in de geschiedenis van Boer zoekt Vrouw.

Boer zkt Vrouw


Sex Tape
Dinsdag om 21u35 op Vijf op nr. 6

Seksuologe Goedele Liekens ontvangt koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe. Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om zo hun relatie én hun seksleven te evalueren.

sext-tape-vijf


Serial Bad Weddings
Zaterdag = filmdag

Zoals elke week eindigen we deze week met een VOD. Deze week helemaal gratis te bezien. Serial Bad Weddings.

De Verneuils zijn Katholiek, goed bedoeld, goed opgevoed, zitten goed bij kas, doordacht koppel. Alles zou voor het beste zijn in een ideale wereld als drie van hun dochters niet verschillende mannen hadden getrouw met verschillende oorsprong en origine. De dag dat hun vierde dochter hen verteld dat ze een Katholieke man gaat trouwens zijn ze in de wolken. Maar er staan nog een paar verassingen voor de deur voor de Verneuils..

Serial-wedding

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018