banner week 37

Tv-gids week 37

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
10 september 2018 Via

De eerste schoolweek is achter de rug. Boeken kaften, nieuw schoolgerief gaan kopen, de leerkrachten die beginnen langzamerhand met testen af te komen. Er komt toch wat stress bij kijken met een nieuw schooljaar.  Om  na de schooluren te ontspannen hebben wij hier bij TV VLAANDEREN de leukste programma’s opgesomd die je zeker niet mag missen voor een ideale ontspanning. 

Wild Africa: Rivers Of Life
Dinsdag om 20u05 op Animal Planet op nr. 32

Het leven in de Limpopodelta is hard. Tijdens het droge seizoen wachten de dieren op de komst van de regen, maar als die op zich laat wachten, voltrekt zich een ramp in de vallei. Bekijk deze documentaire maandag op Animal Planet.

animal-planet


Wat Een Jaar
Zaterdag om 20u30 op vtm hd op nr. 3

Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel bundelen hun talent in de nieuwe vtm-spelshow ‘Wat Een Jaar!’. Koen Wauters neemt de presentatie voor zijn rekening, Nathalie en Jonas worden zijn vaste ‘teamcaptains’. Samen met gasten Cath Luyten en Barbara Sarafian herbeleven ze het jaar 1998.

Wat een jaar


Melancholia
Zondag = filmdag

Justine is pas getrouwd met Michael en het stel arriveert op het huwelijksfeest op het landgoed van John, de man van haar zus Claire. De beleerde John wijst haar op de rode ster Antares alvorens ze binnen gaan. Ze kampt echter met een depressie en loopt geregeld weg van het feest om alleen te zijn. Het wordt haar ook niet gemakkelijk gemaakt met haar gescheiden vader die een sneer geeft naar haar moeder, die langs haar kant het huwelijksinstituut de grond inboort. Bestel hem hier via onze filmcatalogus. 

Melancholia

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018