Tv-gids week 38

17 September 2018 Via

Deze week op het programma van TV VLAANDEREN raden we je de verhalen van 26 moedige kinderen aan die je kan volgen op één, gevolgd door Taarten van Staf en eindigen met Life of the Party met Melissa McCarthy die je kan huren via onze filmcatalogus VOD.

Kinderziekenhuis 24/7
Maandag om 20u40 op één op nr. 1

Volg de moedige verhalen van 26 kinderen in het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis in Gent. Jarne hoopt dat hij naar huis mag, zodat hij zijn twaalfde verjaardag thuis kan vieren. Nina krijgt sinds haar rugoperatie dagelijks kinesitherapie. En het harde werk begint te lonen. Amber heeft een heel zware operatie achter de rug. Ze wordt maar langzaam wakker. Kobe is vier jaar. De dokters denken dat hij de ziekte van Kawasaki heeft. Maar het kan ook iets veel ergers zijn.

Kinderziekenhuis

Taarten van Staf
Woensdag om 13u35 op vtmKzoom op nr. 11

Staf Coppens trekt erop uit om samen met kinderen een taart te bakken. Elke aflevering wil een kind iemand verrassen met een zelfgemaakte taart. Jintse wil graag een taart bakken voor haar twee zussen, omdat zij heel goed voor haar zorgen sinds er bij haar twee jaar geleden diabetes type I werd ontdekt. Haar zussen staan immers vaak in haar schaduw omdat Jitse door haar suikerziekte veel zorg en aandacht nodig heeft.

Taarten van Staf

Life of the Party
Zaterdag = filmdag

Zoals elke week eindigen we met onze film uit onze filmcatalogus VOD. Deze week op het menu, Life of the Party. Als Deanna plots gedumpt wordt door haar man, ziet de toegewijde huisvrouw een nieuwe kans om terug naar school te gaan… en komt ze terecht in de klas van haar dochter, die niet helemaal wild is van het idee. Deanna –nu Dee Rock– wordt steeds assertiever en stort zich halsoverkop in het campusleven. Ze omhelst op haar eigen manier de vrijheid, plezier en jonge aanbidders, en vindt haar ware zelf in een onverwacht laatste schooljaar.

Life of the Party

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.