Banner-week-39-min

Tv-gids week 39

19 September 2018 Via

De bomen beginnen hun kleuren te verliezen, ‘s avonds begint het frisser te worden, de dagen worden korter. Je kan het niet ontkennen maar de zomer komt stilletjes aan op een einde. Om deze, toch wel pijnlijke, beseffing te verzachten hebben we zoals elke week onze top van favoriete tv-programma’s opgelijst voor een gezellig tv-moment met de hele familie. Aarzel ook niet om op onze Facebook pagina te gaan om de aanbevelingen van onze TV VLAANDEREN ploeg te volgen.

Make Belgium Great Again
Dinsdag  om 20u35 op vtm HD op nr. 3

Feelgoodmoment waarin Frances Lefebure van ons land een betere plek probeert te maken door met haar team een aantal grote of kleine maatschappelijke problemen aan te pakken. Frances en haar team proberen iets te doen aan het grote plastic probleem. Als we immers voortgaan zoals we bezig zijn, zit er vanaf 2050 méér plastic in zee dan vis. De verandering kan klein beginnen: gewoon bij jezelf. Om dat duidelijk te maken gaat Frances voor een klein shockeffectje.

25-9-2018-Blog-MBGA-min

Alone: The Serpent
Woensdag om 18u00 op History op nr. 22

Volg 10 moedige personen die helemaal alleen en geïsoleerd van elkaar proberen te overleven in de wildernis. De survivalisten worden van buitenaf en van binnenuit bedreigd als ze zoeken naar voedsel en onderdak. Eén deelnemer komt tegenover een van de dodelijkste roofdieren van Mongolië te staan en een ander worstelt met z’n gezondheid.

26-9-2018-Alone-min

Deadpool
Zaterdag = filmdag

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van ‘Deadpool’ aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft. Je ziet het in de film Deadpool.

29-9-2018-Blog-Deadpool-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.