Banner-week-39-min

Tv-gids week 39

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
19 september 2018 Via

De bomen beginnen hun kleuren te verliezen, ‘s avonds begint het frisser te worden, de dagen worden korter. Je kan het niet ontkennen maar de zomer komt stilletjes aan op een einde. Om deze, toch wel pijnlijke, beseffing te verzachten hebben we zoals elke week onze top van favoriete tv-programma’s opgelijst voor een gezellig tv-moment met de hele familie. Aarzel ook niet om op onze Facebook pagina te gaan om de aanbevelingen van onze TV VLAANDEREN ploeg te volgen.

Make Belgium Great Again
Dinsdag  om 20u35 op vtm HD op nr. 3

Feelgoodmoment waarin Frances Lefebure van ons land een betere plek probeert te maken door met haar team een aantal grote of kleine maatschappelijke problemen aan te pakken. Frances en haar team proberen iets te doen aan het grote plastic probleem. Als we immers voortgaan zoals we bezig zijn, zit er vanaf 2050 méér plastic in zee dan vis. De verandering kan klein beginnen: gewoon bij jezelf. Om dat duidelijk te maken gaat Frances voor een klein shockeffectje.

25-9-2018-Blog-MBGA-min


Alone: The Serpent
Woensdag om 18u00 op History op nr. 22

Volg 10 moedige personen die helemaal alleen en geïsoleerd van elkaar proberen te overleven in de wildernis. De survivalisten worden van buitenaf en van binnenuit bedreigd als ze zoeken naar voedsel en onderdak. Eén deelnemer komt tegenover een van de dodelijkste roofdieren van Mongolië te staan en een ander worstelt met z’n gezondheid.

26-9-2018-Alone-min


Deadpool
Zaterdag = filmdag

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van ‘Deadpool’ aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft. Je ziet het in de film Deadpool.

29-9-2018-Blog-Deadpool-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018