template-banner-blog-week-40-min

Tv-gids week 40

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
26 september 2018 Via

De zomer is definitief achter de rug. Het slecht weer is terug in ons land en het is tijd voor een gezellige avond met de hele familie. Zet de kaarsjes aan en dim de lichten want wij hier bij TV VLAANDEREN hebben voor deze week veel leuks. Vergeet niet je via de Live tv app je herinneringen aan te zetten zodat je een bericht krijgt wanneer je programma start.

Oh My God
Dinsdag om 20u35 op Vijf op nr. 6

Vijf rebelse millenniummeisjes gaan enkele weken bezinnen in een katholiek slotklooster. Het vroeg opstaan lijkt maar niet te wennen, maar de meisjes maken zich vandaag wel opnieuw nuttig. Deze keer zetten ze hun beste beentje voor in een rust- en verzorgingstehuis. En Zoë, Yasmine, Kyara en Lana voelen zich dan misschien niet aangetrokken tot Jezus, ze komen intussen wel al een stuk dichter bij elkaar.

2-10-18-Oh-my-god-min


Kevin Can Wait
Woensdag om 20u20 op Comedy Central op nr. 29

Deze aanrader op onze nieuwe zender is een Amerikaanse komische serie. Kevin, een ex-politieagent heeft het als alleenstaande vader niet altijd even gemakkelijk. Deze week vind hij zijn vrienden saai en nodigt zichzelf uit voor Donna’s feestende boekenclub.

3-10-2018-Kevin-Can-wait-min


Central Intelligence
Zaterdag = filmdag

De zwaarlijvige Robbie werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd in de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

6-10-2018-Central-Intelligence-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018