Week-41-blog-min

Tv-Gids week 41

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
3 oktober 2018 Via

Deze week stellen we weer een heleboel leuke programma’s voor. Deze week The Big Bang Theory waar Shelden zoals altijd, iedereen zot maakt. Kwik, kwek en Kwab ontdekken een familie geheim en we eindigen de week maar een film vol spanning, Jurassic City. Niet overtuigd? Kijk dan naar onze online tv-gids via deze link.

The Big Bang Theory: The Tesla Recoil
Maandag om 20u15 op Q2 op nr. 5

Howard en Leonard zijn razend als ze ontdekken dat Sheldon zonder hun medeweten met het leger samenwerkt. Bernadette vermoedt dat Ruchi haar job wil afpakken terwel ze verplucht bedrust heeft. Ze wil dat Raj dit onderzoekt.

8-10-2018-The-big-bang-blog-min


Ducktales
Woensdag om 12u52 op Dinsey Channel op nr. 42

Kwik, Kwek en Kwak trekken in bij Oom Dagobert samen met Webby, de kleindochter van mevrouw Baktaart, ontdekken ze het familiegeheimen uit Dagobert’s veelbewogen verleden, en beleven avonturen over de hele wereld.

10-10-2018-Ducktales-blog-min


Jurassic City
Zaterdag = filmavond

Wanneer een experiment in een geheim laboratorium net buiten Los Angeles compleet misgaat, breken er duizenden zeer gevaarlijke roofvogels uit. Een speciale eenheid wordt naar Los Angeles verzonden om de hongerige dinosaurussen te stoppen voordat ze de stad bereiken. Maar na hun ontsnapping zijn de roofdieren niet te stoppen en al snel stroomt het bloed rijkelijk in de stad. De inwoners van de stad zullen de krachten moeten bundelen om te overleven en aan de dinosaurussen te ontsnappen!

13-10-2018-Jurassic-City-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018