Week-41-blog-min

Tv-Gids week 41

3 Oktober 2018 Via

Deze week stellen we weer een heleboel leuke programma’s voor. Deze week The Big Bang Theory waar Shelden zoals altijd, iedereen zot maakt. Kwik, kwek en Kwab ontdekken een familie geheim en we eindigen de week maar een film vol spanning, Jurassic City. Niet overtuigd? Kijk dan naar onze online tv-gids via deze link.

The Big Bang Theory: The Tesla Recoil
Maandag om 20u15 op Q2 op nr. 5

Howard en Leonard zijn razend als ze ontdekken dat Sheldon zonder hun medeweten met het leger samenwerkt. Bernadette vermoedt dat Ruchi haar job wil afpakken terwel ze verplucht bedrust heeft. Ze wil dat Raj dit onderzoekt.

8-10-2018-The-big-bang-blog-min

Ducktales
Woensdag om 12u52 op Dinsey Channel op nr. 42

Kwik, Kwek en Kwak trekken in bij Oom Dagobert samen met Webby, de kleindochter van mevrouw Baktaart, ontdekken ze het familiegeheimen uit Dagobert’s veelbewogen verleden, en beleven avonturen over de hele wereld.

10-10-2018-Ducktales-blog-min

Jurassic City
Zaterdag = filmavond

Wanneer een experiment in een geheim laboratorium net buiten Los Angeles compleet misgaat, breken er duizenden zeer gevaarlijke roofvogels uit. Een speciale eenheid wordt naar Los Angeles verzonden om de hongerige dinosaurussen te stoppen voordat ze de stad bereiken. Maar na hun ontsnapping zijn de roofdieren niet te stoppen en al snel stroomt het bloed rijkelijk in de stad. De inwoners van de stad zullen de krachten moeten bundelen om te overleven en aan de dinosaurussen te ontsnappen!

13-10-2018-Jurassic-City-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.