week-42-template-banner-blog-min

Tv-gids week 42

10 Oktober 2018 Via

Deze week raden we je weer een heleboel leuke programma’s aan. De eerste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld die je zeker niet mag missen. Disney’s Fairy Tale Wedding en we eindigen de week met een gezellige filmavond, Peter Rabbit. Kijk voor meer programma’s in onze  online tv-gids via deze link.

De Slimste Mens ter Wereld
Maandag om 21u40 op Vier op nr. 4

Erik Van Looy is dit najaar terug op  Vier. Hij neemt zoals elke keer drie kandidaten mee, die het tegen elkaar moeten opnemen. 3,6,9, open deur, puzzel of galerij? Wat is jouw favoriete ronde?  En bovendien streng begeleidt door 2 jury’s aan de klant.
20181015-DSMTW-blog-min

Disney’s Fairy Tale Wedding
Woensdag om 22u55 op Vitaya nr. 7

Magische bruiloften georganiseerd door ‘Disney Fairy Tale Weddings’  Lorina en Greg schrijven geschiedenis: zij zijn het eerste koppel ooit dat trouwt voor de ‘Tree of Life’ in het Disney Animal Kingdom pretpark. Kijk naar deze magisch trouw woensdag op Vitaya.
20181017-Dysney-Fairy-tale-Wedding-blog-min

Peter Rabbit
Zaterdag = filmavond

De strijd tussen konijn Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Dit kan niet goed aflopen of toch?20181020-Peter-Rabbit-blog-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.