banner-week-46-min

Tv-gids week 46

8 November 2018 Via

Deze week beginnen we de week met alle beste films,acteurs en zangers van 2018 die voorgesteld worden op 1 plaats! Wie zal met de prijs van The E! People’s Choice Awards 2018 naar huis gaan, van zijn categorie? Dinsdag kijken we naar Milo Murphy’s Wet en we eindigen de week met een topfilm waar je zeker al van gehoord hebt. Solo: A Star Wars Story.

People’s Choice Awards 2018

Maandag om 20u00 op E! op nr. 20

The E! People’s Choice Awards 2018 brengt je de beste film, series en muziek samen.  Wie zal de prijs winnen voor beste de beste Style Star of beste Male Artist van 2018?

Wist je dat heel wat films, die genomineerd zijn, kan terugvinden in onze filmcatalogus? Ocean’s 8, Deadpool 2, Jurassic World: Fallen Kingdom, Fifty Shades Freed, Avenger: Infinity War, Love, SimonBlockers en veel meer..

Huur ze nu in onze filmcatalogus!
tvv-kijktip-20181112-Choice-award-min

Milo Murphy’s Wet

Dinsdag om 16u18 op  Disney Channel nr. 42

Sara wil samen met Milo naar de film. Milo en z’n vrienden zijn heel de dag bezig met het vangen van Milo’s afwezigheidsbriefje.tvv-kijktip-20181113-Milo-Murphu's-jpg-min

Solo: A Star Wars Story

Zaterdag = filmavond

Beman de Millennium Falcon en reis naar een sterrenstelsel hier ver vandaan in Solo: A Star Wars Story, een groots actie-avontuur met de meest geliefde schurk van het stelsel. Gedurende een reeks wilde avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld, raakt Han Solo bevriend met zijn imposante toekomstige copiloot Chewbacca. En passant ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Dit alles in een reis die de koers bepaalt van een van Star Wars’ onwaarschijnlijkste helden.
tvv-kijktip-20181117-Star-Wars-jpg-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.