Tv-gids week 47

15 November 2018 Via

We beginnen deze week met één van de grootste  Mexicaanse drugbaron.  Daarna kijken we hoe Sanra Bakkari een krachtontbijt maakt met quinoa & wortelnoedels met zalm en we eindigen de week eindigen we met Beast, een thriller die je niet mag missen uit onze filmcatalogus.

Kingpin: El Chapo
Maandag om 21u00 op History op nr. 22

In de jaren ’90 strijden drie gewelddadige kartels om de heerschappij in de Mexicaanse drugsoorlog. Een uitzonderlijk ambitieuze narco weet ze tot één kartel samen te smeden. Hij wordt later de machtigste crimineel van Mexico. Kijk maandag de documentaire om te zien hoe ze dat hebben gedaan.
tvv-kijktip-181119-min

Open keuken met Sandra Bekkari
Woensdag om 18u00 op VTM  nr. 3

Voedingscoach Sandra Bekkari bereidt gezonde gerecht. Vandaag op het menu: krachtontbijt met quinoa & wortelnoedels met zalm.tvv-kijktip-181121-min

Beast
Zaterdag = filmavond

De 27-jarige Moll ontmoet de mysterieuze en vrijgevochten outsider Pascal en is onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Ook als hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een serie wrede moorden op jonge vrouwen, blijft zij achter Pascal staan. Gaandeweg wordt duidelijk dat beiden worstelen met een geheim, iets wat hun band nog intenser maakt.
tvv-kijktip-181124-min

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.