Tv-gids week 48

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
26 november 2018 Via

Wat heb jij al gedaan om Rode Neuzen dag te steunen? Cupcakes gebakken? Sleutelhanger gemaakt? Andere acties gesteund? Wat het ook is, klein of groot, alle kleintjes helpen. Kijk maandag waarom we de jongeren van vandaag moeten steunen.  Dinsdag dromen we weg naar het warm weer van Valencia en we eindigen de week met een klassieker: Moulin Rouge!  

Rode Neuzen Dag Magazine

Maandag om 19u50 op VTM op nr. 3

Birgit Van Mol doorkruist heel Vlaanderen om met jongeren te praten die zich nauw betrokken voelen bij Rode Neuzen Dag. Aan de hand van reportages worden de problemen waarmee jongeren kampen onder de aandacht gebracht. Met daarnaast ook bijzondere aandacht voor kwetsbare jongeren op school en voor enkele actievoerders.

City Break: Valencia

Disndag om 21u30 op VTM  nr. 3

We dromen weg naar een oud Spaanse stad, Valencia. Ontdek mee de ‘Stad van kunst en wetenschap’ de Kathedraal van Valencia, El Cabanyal beach en we eindigen onze trip in de winkelcentrum El Corte Ingles.

Moulin Rouge!

Zondag = filmavond

Een geëmigreerde Engelse schrijver, Christian, en een Franse courtisane, Satine die optreedt in de Moulin Rouge. Via toeval en via Toulouse Lautrec komen beiden in contact met elkaar. Ze worden temidden van deze wereld vol bohemen onmiddellijk stapelverliefd. Klinkt als een groot cliché, maar niets is minder waar!

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018