Tv-gids week 48

26 November 2018 Via

Wat heb jij al gedaan om Rode Neuzen dag te steunen? Cupcakes gebakken? Sleutelhanger gemaakt? Andere acties gesteund? Wat het ook is, klein of groot, alle kleintjes helpen. Kijk maandag waarom we de jongeren van vandaag moeten steunen.  Dinsdag dromen we weg naar het warm weer van Valencia en we eindigen de week met een klassieker: Moulin Rouge!

Rode Neuzen Dag Magazine

Maandag om 19u50 op VTM op nr. 3

Birgit Van Mol doorkruist heel Vlaanderen om met jongeren te praten die zich nauw betrokken voelen bij Rode Neuzen Dag. Aan de hand van reportages worden de problemen waarmee jongeren kampen onder de aandacht gebracht. Met daarnaast ook bijzondere aandacht voor kwetsbare jongeren op school en voor enkele actievoerders.

City Break: Valencia

Disndag om 21u30 op VTM  nr. 3

We dromen weg naar een oud Spaanse stad, Valencia. Ontdek mee de ‘Stad van kunst en wetenschap’ de Kathedraal van Valencia, El Cabanyal beach en we eindigen onze trip in de winkelcentrum El Corte Ingles.

Moulin Rouge!

Zondag = filmavond

Een geëmigreerde Engelse schrijver, Christian, en een Franse courtisane, Satine die optreedt in de Moulin Rouge. Via toeval en via Toulouse Lautrec komen beiden in contact met elkaar. Ze worden temidden van deze wereld vol bohemen onmiddellijk stapelverliefd. Klinkt als een groot cliché, maar niets is minder waar!

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.