Tv-gids week 49

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
3 december 2018 Via

De dagen worden korter en de temperaturen blijven dalen. Hierdoor kijken we meer tv en wij hier bij TV VLAANDEREN zijn er zodat je de beste programma’s op tv zeker niet mist. We beginnen de week met een legendarische serie, My Wife and Kids, vervolgens gaan we naar Nazi Megastructures en hebben het meer bepaald over Himmler. En we eindigen met Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer.

My Wife and Kids

Maandag om 16u35 op Q2 HD op nr. 5

Michael is door het dolle heen als hij verneemt dat hij op sportkamp bij Michael Jordan gaat, zijn groot idool. Iedereen deelt in de vreugde. Eens aangekomen op het kampterrein komt Michael erachter dat er een verschuiving is in het trainingsprogramma. Hij doet er alles aan om toch tegen zijn idool te kunnen spelen.


Nazi Megastructures: Himmler’s SS

Disndag om 13u00 op NatGeo HD  nr. 25

Deze documentaire reeks over iconische constructies van de nazi’s tijdens WO II. In hun zucht naar wereldheerschappij ontwikkelden de nazi’s de grootste wapens en dodelijkste technologieën uit de geschiedenis.


Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer

Donderdag = filmavond

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018