Tv-gids week 6

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
31 januari 2019 Via

Deze week op de planning. The Middle met familie Heck, die zoals elke familie wat problemen hebben. Woensdag kijken we naar Wildest Islands die het verhaal van een gevaarlijk eiland, Galapagos, vertelt We eindigen de week op vrijdag na een lange werkdag met het verhaal van een iconische zangeres, Whitney.  Kijk voor meer programma’s in onze  online tv-gids via deze link.

The Middle

Maandag om 19u30 op Comedy Central op nr. 29

Frankie en Mike vrezen dat Axl zijn kans op een schoolbeurs heeft misgelopen omdat hij nog steeds niet aanvaard is op een hogeschool terwijl dat bij andere kinderen al wel het geval is. Ondertussen wil Sue voor een schoolopdracht bewijzen dat lachen besmettelijk is en valt Brick zijn ouders onophoudelijk lastig omdat hij een iPad wil.


Wildest Island

Woensdag om 20u05 op Animal planet nr. 32

Ontdek de ingenieuze manier waarop mensen, dieren en planten zich hebben aangepast aan hun omgeving, van de afgelegen Galápagos-eilanden tot de weelderige jungle van Zanzibar!


Whitney

Vrijdag = filmavond

Met origineel materiaal en archiefbeelden wordt er een unieke kijk in Whitney Houston haar leven gegeven. Ondersteund door interviews – met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met de verschillende mensen waar zij tijdens haar carrière door omringd werd waaronder Bobbie Brown.


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018