Tv-gids week 6

31 Januari 2019 Via

Deze week op de planning. The Middle met familie Heck, die zoals elke familie wat problemen hebben. Woensdag kijken we naar Wildest Islands die het verhaal van een gevaarlijk eiland, Galapagos, vertelt We eindigen de week op vrijdag na een lange werkdag met het verhaal van een iconische zangeres, Whitney.  Kijk voor meer programma’s in onze  online tv-gids via deze link.

The Middle

Maandag om 19u30 op Comedy Central op nr. 29

Frankie en Mike vrezen dat Axl zijn kans op een schoolbeurs heeft misgelopen omdat hij nog steeds niet aanvaard is op een hogeschool terwijl dat bij andere kinderen al wel het geval is. Ondertussen wil Sue voor een schoolopdracht bewijzen dat lachen besmettelijk is en valt Brick zijn ouders onophoudelijk lastig omdat hij een iPad wil.

Wildest Island

Woensdag om 20u05 op Animal planet nr. 32

Ontdek de ingenieuze manier waarop mensen, dieren en planten zich hebben aangepast aan hun omgeving, van de afgelegen Galápagos-eilanden tot de weelderige jungle van Zanzibar!

Whitney

Vrijdag = filmavond

Met origineel materiaal en archiefbeelden wordt er een unieke kijk in Whitney Houston haar leven gegeven. Ondersteund door interviews – met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met de verschillende mensen waar zij tijdens haar carrière door omringd werd waaronder Bobbie Brown.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.