Tv-gids week 5

28 Januari 2019 Via

Deze week voorspellen ze weer sneeuw. Geniet van de beste tv momenten met een warme chocomelk. Vandaag kijken we naar Blind Getrouw waar 2 koppels het ja woord zeggen, woensdag begint Gent west opnieuw en we eindigen de week met een hilarische film die je niet mag missen, Book Club.

Blind getrouwd

Maandag om 20u35 op VTM op nr. 3

In deze eerste aflevering maken we kennis met 6 van de 10 deelnemers. Hoe reageren ze als ze te horen krijgen dat er een match voor hen werd gevonden? Families en vrienden worden op de hoogte gebracht en de deelnemers gaan op zoek naar een trouwjurk en een kostuum, terwijl de zenuwen zich opstapelen tot dé climax: hun man of vrouw aan het altaar zien staan.

Gent West

Woensdag om 21u30 op Vier nr. 4

Na de moord op Kat Jacobs, wordt Veronique in afzondering geplaatst. Sam profiteert van de situatie en palmt de drugshandel binnen Gent West volledig in. De nieuwe directrice van de gevangenis, is vastbesloten om Gent West drugsvrij te maken en ziet in Veronique de ideale persoon om Sam van de troon te stoten en haalt haar uit afzondering. Maar voor Veronique geldt maar één ding : wraak nemen op de moordenaar van haar dochter.

30 jaar VTM

Vrijdag om 20u40 op nr. 3

VTM blaast 30 kaarsjes uit. Dit wordt gevierd met een grote verjaardagsshow vanuit het Pop-Up Theater in Puurs. De show wordt een non-stop aaneenschakeling van verrassende tv-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.

Book Club

Zondag = filmavond

Diane is pas vrijgezel na een huwelijk van 40 jaar. Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.