Tv-gids week 5

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
28 januari 2019 Via

Deze week voorspellen ze weer sneeuw. Geniet van de beste tv momenten met een warme chocomelk. Vandaag kijken we naar Blind Getrouw waar 2 koppels het ja woord zeggen, woensdag begint Gent west opnieuw en we eindigen de week met een hilarische film die je niet mag missen, Book Club.

Blind getrouwd

Maandag om 20u35 op VTM op nr. 3

In deze eerste aflevering maken we kennis met 6 van de 10 deelnemers. Hoe reageren ze als ze te horen krijgen dat er een match voor hen werd gevonden? Families en vrienden worden op de hoogte gebracht en de deelnemers gaan op zoek naar een trouwjurk en een kostuum, terwijl de zenuwen zich opstapelen tot dé climax: hun man of vrouw aan het altaar zien staan.


Gent West  

Woensdag om 21u30 op Vier nr. 4

Na de moord op Kat Jacobs, wordt Veronique in afzondering geplaatst. Sam profiteert van de situatie en palmt de drugshandel binnen Gent West volledig in. De nieuwe directrice van de gevangenis, is vastbesloten om Gent West drugsvrij te maken en ziet in Veronique de ideale persoon om Sam van de troon te stoten en haalt haar uit afzondering. Maar voor Veronique geldt maar één ding : wraak nemen op de moordenaar van haar dochter.


30 jaar VTM

Vrijdag om 20u40 op nr. 3

VTM blaast 30 kaarsjes uit. Dit wordt gevierd met een grote verjaardagsshow vanuit het Pop-Up Theater in Puurs. De show wordt een non-stop aaneenschakeling van verrassende tv-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.


Book Club 

Zondag = filmavond

Diane is pas vrijgezel na een huwelijk van 40 jaar. Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe.  


Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018