Tv-gids week 50

10 December 2018 Via

Laten we deze week nog niet te veel aan de feestdagen denken. Relax en zet je voor TV want TV VLAANDEREN heeft de beste series en film voor een gezellige avond onder een dekentje. Deze week wilt een ambitieuze moeder haar baby een wereldster maken, dinsdag gaan we over naar een documentairereeks waarin een aantal grote veldslagen van WO I en II onder de loep wordt genomen en we eindigen de week met een film uit onze filmcatalogus, Skyscraper, waar een ex-FBI ten onrechte als de schuldige wordt aangewezen.

Million Dollar Baby

Maandag om 18u00 op MTV op nr. 48

Lateysha heeft maar één doel en dat is haar kleine prinses, Wynter, door heel het land op billboards te zien. De ambitieuze moeder heeft een plan om Wynter het gezicht te maken van een bekend merk. Zien of het haar lukt? Kijk maandag om 18u00 op MTV.

War Junk: Vimy Ridge

Disndag om 22u00 op NatGeo HD nr. 25

De Slag bij Vimy tijdens de Eerste Wereldoorlog heeft een speciale betekenis voor Canada. Het team van ‘War Junk’ ontdekt dat de slag ook in tunnels werd gestreden waar nog nooit eerder camera’s werden toegelaten. Kijk dinsdag mee naar deze exclusieve beelden.

Skyscraper

Zaterdag = filmavond

Will Sawyer is de voormalig leider van een FBI-team en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.