Tv-gids week 52

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
24 december 2018 Via

2018 komt aan zijn einde. Wij zijn klaar om er vanavond een spetterend feest van te maken. Jawel, om daarna te beseffen dat we te veel hebben gegeten. Maak niks leukers om pakjes uit te delen en te krijgen en samen zitten met de familie. Deze week raden we je de geheimen aan die op de bodem van de oceaan liggen. Dinsdag zappen we naar Disney XD waarin Arnold Schwarzenegger een jonge dame probeert te beschermen. Zondag is het filmavond met The Equalize 2. 

Drain the Oceans : Deadly Pacific

Maandag om 21u00 op NatGeo HD op nr. 25

Documentairereeks uit 2018 over de geheimen die op de bodem van de oceanen liggen Vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en tsunami’s zijn een bekend fenomeen in de Ring van Vuur. Met behulp van digitale animatie wordt onthuld welke gevaren er voor de kust van Seattle en Tokio liggen.


End of days

Dinsdag om 20u30 op Disney XD nr. 41

Een onschuldige baby wordt in het geheim beschermd door aanhangers van satan. Twintig jaar later is ze uitgegroeid tot een jonge vrouw. Als het Satan lukt om de jonge vrouw te vinden voordat het nieuwe millennium begint, wordt hij bevrijd uit zijn eeuwige gevangenschap. Privélijfwacht Jericho wil haar beschermen, maar hij heeft geen idee tegen wie hij het opneemt..


The Equalize 2

Zondag = filmavond

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018