Tv-gids week 8

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
18 februari 2019 Via

Deze week zetten we de natuur in de kijkers. We beginnen de week door een reis te maken naar Japan. Vervolgens kijken we naar een documentaire film geregisseerd door Michael Moore. De geen blad voor de mond neemt als het gaat over de wereld waarin we leven. We eindigen de week met Earth’s natural wonders.

Japan: between earth and sky

Maandag om 22u00 op NatGeo op nr. 25  

We beginnen de week met een documentairereeks over Japan. We zien het land als nooit tevoren. Deze drie films, gefilmd tijdens vier seizoenen, onthullen het mysterie van de mooiste locaties en de subtiele balans in Japan tussen traditie en het moderne leven.


Fahrenheit 11/9

Vrijdag = filmavaond

Fahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Regisseur Michael Moore onderzoekt in deze documentaire de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: Hoe zijn we hier in hemelsnaam beland en hoe komen we hier weer uit? Fahrenheit 11/9 is een vervolg op Michael Moore’s ‘Fahrenheit 9/11’, over toenmalig president George W. Bush en de aanslagen van 11 september 2001. Het verwijst naar de datum waarop Trump officieel tot president van de Verenigde Staten werd verkozen.


Earth’s natural wonders

Zaterdag om 21u05 op NPO2 op nr. 16

We eindigen de weel met een Britse natuurdocumentairereeks over de mooiste plekken op aarde en de mensen die er wonen In zijn verschillende stemmingen en gedaantes, zoals ijs, erosie en verdamping, heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er gedijt. We zien daar enkele prachtige staaltjes van in Brazilië, Frankrijk en Zambia.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018