Tv-gids week 7

8 Februari 2019 Via

Deze week vieren we Valentijn. We raden je ook niks anders aan de liefdevolle, romantische films en afleveringen die je zeker niet mag missen. Samen met je partner voor tv, beginnen we de week met een Video On Demand, Fifty Shades Darker. Dinsdag kijken we naar Grammy Awards en vrijdag begint het langverwachte nieuwe seizoen van Temptation Island die begint met een dubbele aflevering. Drama verzekerd.

Fifty Shades Darker

Maandag = filmavond

Wanneer Christian Grey, Anastasia Steele probeert over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

61st Grammy Award

Dinsdag om 22u55 op Q2 nr. 5

Verslag van het 61ste gala met de uitreiking van de Grammy Awards, vanuit het Staples Center in Los Angeles, gepresenteerd door Alicia Keys, die zelf 15 Grammy’s won. Kendrick Lamar en Drake zijn respectievelijk voor acht en zeven prijzen genomineerd. Lady Gaga en Bradley Cooper veroverden vier nominaties voor hun hoofdrollen in de musical ‘A Star Is Born’.

Temptation Island

Vrijdag om 20u35 op VIJF op nr. 6

Vier koppels testen hun relatie en hun grenzen op een exotisch eiland. Het startschot van het spel der verleiding wordt gegeven. Vier moedige koppels gaan in Thailand de strijd aan met de verleidelijke vrijgezellen. We maken kennis met alle singles die aan het einde van de avond nog een pittige verrassing in petto hebben voor de koppels… #DRAMA

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.