Tv-gids week 9

25 Februari 2019 Via

Geen zin om veel geld te betalen in de cinema maar je wilt wel lekker thuis, met de familie of vrienden, naar een goeie film kijken? Dan is de film “A Star Is Born” dé ideale oplossing. Zet de popcorn maar klaar want vanaf nu is deze film te huur bij TV VLAANDEREN. Vervolgens kijken we naar de samenvatting van de 91ste Oscaruitreiking en eindigen de week met MAX Geheugentrainer om je brein eens extra te breken.

A Star Is Born

Maandag = filmavaond

We beginnen de week met een Oscar-genomineerde film. De doorgewinterde muzikant Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven… totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally’s carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.

Oscars

Woensdag om 20u35 op ZES op nr. 9

Vervolgens kijken we naar de samenvatting van de 91ste uitreiking van de Academy Awards. Heb je nog niet gehoord wie welke Oscars heeft gewonnen? Volg de Oscaruitreiking 2019 vanaf 20u35 op ZES.

MAX Geheugentrainer

Vrijdag om 9u40 op NPO1 op nr. 15

Vrijdag eindigen we de week door het geheugen te trainen. MAX Geheugentrainer geeft je de kans je hersenen eens goed te breken. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leer je binnen de kortste tijd weer meer te onthouden dan je gewend was.

Zoals elke week horen we graag wat je favoriete programma’s van de week zijn.

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.