TV-tips voor de zomer

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
20 juni 2019 Via

Morgen begint de zomer en dat gaat gepaard met enkele warme zomer tv-tips! Ontdek hieronder een selectie uit het tv-aanbod van TV VLAANDEREN.

Tip 1 

Thuis & Familie: de seizoensfinale

Thuis en Familie, de beste bekeken? soaps, komt op zijn eind!  In beide series is er dit jaar weer veel gebeurd en steven af op een bloedstollende seizoensfinale.  Welke finale volg jij?

Familie op 28 juni om 20:35 op VTM

Thuis op 28 juni om 20:10 op één

 

 

Tip 2.

Verliefd op Cuba 

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan… Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken.

Nederlands gesproken
Huur film voor €4,99
Beschikbaar in de filmcatalogus 

 

Tip 3. 

Best from The Rest 

Nog geen droomplekje gevonden om er deze zomer te vertoeven? Dan hebben wij de oplossing! Met “Best from The Rest” nemen we je mee naar verschillende top-locaties met de leukste activiteiten en adembenemende uitzichten. Veel te doen maar zo weinig tijd? Het programma geeft je de handigste tips en tricks mee om alles te bezoeken tijdens jouw bezoek op je droombestemming. 

Elke week een andere locatie op Travel XP

 

Tip 4. 

Un Amour Impossible 

Eind jaren 50. In Châteauroux ontmoet Rachel de briljante Philippe, een jongeman afkomstig uit een burgerlijk gezin. Hun passievolle relatie duurt kort, maar resulteert in een dochter. Wanneer Philippe een huwelijk weigert vanwege hun verschillende sociale achtergronden, moet Rachel hun dochter alleen opvoeden. In de volgende jaren ontstaat een strijd tussen moeder en vader.

Frans gesproken
Huur film voor €4,99
Beschikbaar in de filmcatalogus 

 

Tip 5. 

Met 4 in Bed

Droom jij soms ook weg van je eigen B&B? Deze zomer kan je genieten van unieke verblijven op de leukste droomplaatsen in het binnen- en buitenland in “Met Vier in Bed”. De bedden worden opnieuw opgemaakt en ontbijtjes worden klaargezet voor onze nieuwe gasten. Volg onze vier koppels elke week om 21:20 op VTM. 
Van maandag tot donderdag op VTM
TV VLAANDEREN wenst je veel tv-plezier! 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018