Tv in je buitenverblijf

In je buitenverblijf tv-kijken zoals thuis

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
19 maart 2018 Via

Dit is voor de strandgangers aan de Belgische kust, de hikers in de Ardennen, de levensgenieters in Spanje, de wijnfanaten in Frankrijk,… Waar je dromen ook gaan, dankzij digitale tv van TV VLAANDEREN kijk je altijd en overal naar je vertrouwde tv-programma zoals thuis in je buitenverblijf.

Welke tv-mogelijkheden kan ik kiezen?

Goed, tijd om de verschillende oplossingen van TV VLAANDEREN te bespreken; via satelliet of antenne. De keuze tussen deze opties is heel simpel: dit hangt af van waar je een buitenverblijf hebt. Is je buitenverblijf gelegen in Vlaanderen? Dan kan je kiezen voor een nieuwe en eenvoudige oplossing: Antenne TV. Voor maar €9,95 per maand krijg je 16 populaire zenders. Heb je een tweede verblijf buiten de Vlaamse grenzen? Of heb je nood aan meer zenders? Dan neem je beter een Basic Light, Basic of Basic+ abonnement via satelliet. Vanaf €14,90 per maand krijg je tot 120 themazenders en 400 gratis zenders in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

TV VLAANDEREN ontvangen in mijn buitenverblijf?

Ontvangstbereik via satelliet

Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel ontvangen. Satelliet-tv kan je tot ver buiten de Belgische grenzen ontvangen. Zelfs op de meest afgelegen plekjes krijg je met satelliet-tv de beste beeld- en geluidskwaliteit. In onze set voor interactieve hd-tv zit een standaardschotel van 60 cm. Controleer dus goed op voorhand welke schotel je juist nodig hebt.

Hoe installeer ik TV VLAANDEREN in mijn tweede verblijf?

Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

Satelliet-tv kan je installeren met onze installatievideo die je stap voor stap toont hoe je de schotel uitricht. Liever een papieren versie bij de hand? Dan kan je ook de installatiehandleiding downloaden en afprinten.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018