Vier kerst met TV VLAANDEREN

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
20 december 2019 Via

Traditioneel zenden onze favoriete Vlaamse televisiezenders jaarlijks een breed scala aan films en andere programma’s uit tijdens kerst. Wij lijsten de leukste films en programma’s op die je zeker niet mag missen.

Mijn kerst is de beste

Komedie/Familie

“Mijn Kerst is de beste” is een komische realityshow waarin vier duo’s met een passie voor kerst de strijd aangaan met elkaar. Wie kan zijn huis het best versieren? En wie geeft het leukste kerstfeest ooit? Herbekijk Mijn Kerst is de beste via Replay op VIJF.

VIJF | 22:30 | Elke dag

Paddington 2

Kinderen/Familie/Fictie

Paddington is het bekende schattig beertje dat zich inmiddels heeft gesetteld bij de familie Brown. Tijdens zijn zoektocht naar het perfecte cadeau voor Tante Lucy’s 100ste verjaardag valt zijn oog op een pop-up boek van Londen. Wanneer het boek gestolen wordt, is Paddington de hoofdverdachte. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen, gaat Paddington samen op pad met zijn medegevangenen om de ware dader te ontmaskeren en alsnog zijn perfecte cadeau aan Tante Lucy te overhandigen. Ontdek de avonturen van Paddington zaterdag op VTM.

VTM | 20:30 | zaterdag 21 dec.

A Prince For Christmas

Fictie/Drama/Romantiek

Prince Duncan vlucht van een klein Europees land naar Amerika om te ontsnappen aan een gearrangeerd huwelijk met een onbekende prinses. Daar valt hij voor de charmes van serveerster Emma. Emma heeft moeite om haar restaurant draaiende te houden na het overlijden van haar ouders en staat niet meteen te springen voor een relatie. Heeft deze liefde kans op slagen? A prince for christmas maandag op VITAYA. 

VITAYA | 20:40 | ma. 23 dec. 

Krampus

Fictie/Drama/Actie/Horror

Max heeft dit jaar geen zin in kerst door zijn ruziënde familie. Op een avond wordt Max geconfronteerd door Krampus, een oude demonisch wezen dat de ongelovigen tijdens de kerstperiode afstraft. Voor een keer moet de familie samenwerken om de geest voor eens en altijd een halt toe te roepen. Huiver mee dinsdag op Q2.

Q2 | 22:20 | di. 24 dec.

Bake Off Kerstspecial: Kerstspecial

Ontspanning/Hobby/Lifestyle, Koken, eten, drinken

In de Bake Off Kerstspecial gaan 10 bekende Vlamingen de strijd aan om de titel van de beste thuisbakker te winnen. Ditmaal bakken onze kandidaten in ware kerststijl en laten ze zien wat ze allemaal in huis hebben. Ontdek het op kerstdag op VIER.

VIER | 19:25 | wo. 25 dec.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018