Volg de seizoenstart van Familie

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog
Op tv
22 Augustus 2019 Via

Een nieuw schooljaar staat gelijk aan een nieuw jaar vol nieuwe en spannende programma’s. Nog voor de leerlingen achter de schoolbanken zitten zendt VTM het nieuwe seizoen van Familie al uit! Weet jij nog wat er tijdens de seizoens finale gebeurde? Welke intriges en drama heeft Familie dit seizoen voor ons in petto? 

Wat gebeurde er?

Het allergrootste geheim is geen geheim meer. Marie is ontmaskerd als gewelddadige psychopaat en viel huiveringwekkend van een metershoge klif in Frankrijk af.  Mathias verliest hierbij zijn partner maar geeft dit eindelijk de kans voor Lars en Veronique om een toekomst op te bouwen?

Emma werd achtervolgd door Guido, die haar en zijn meisjes in een hotelkamer in Afrika de volle laag geeft. Hoe loopt dit af voor hen? En zal Guido de donderslagen die hij boven het hoofd heeft zweven te boven komen?

Stefanie wordt jammer genoeg weer achterna gejaagd door een stalker, die niet minder dan haar minnaar Elias blijkt te zijn. De charmante huisgenoot blijkt een pyromaan die maar al te graag het knappe hoofdje van Stefanie in brand wil steken. Zal Laurens alsnog op tijd in het pand geraken om Stefanie van deze angstaanjagende dood te redden?

En nog veel meer…

Het benefiet van Benny blijkt een groot succes. Misschien zit er wel wat meer in voor de zieke Rik. Hanne en Quinten lieten al merken dat ze de volgende stap willen zetten. Zal de kinderwens van Hanne in het volgend seizoen uitkomen? Peter en Gloria zijn het perfecte koppel maar de overname van VDB Fashion door De Wulfs zal ongetwijfeld roet in de relatie gooien.

 

Kijk Familie met TV VLAANDEREN.

Familie is een van de Vlaamse topprogramma’s van VTM en kan je live kijken op nummer 3 van je zenderlijst. Aflevering gemist? Geen probleem, kijk de gemiste aflevering via Replay tv.

Je kan Familie ook via de Live tv-applicatie van TV VLAANDEREN bekijken. Heb je een smartphone, laptop of tablet? Download nu de app en activeer je optie in de MIJN TV VLAANDEREN omgeving.

 

Bekijk Familie vanaf 26 augustus op kanaalnummer 3 op VTM. 

 

TV VLAANDEREN wenst jou veel kijkplezier! 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog
12 Maart 2018
Kijk gratis naar het voetbal met Live TV
Je wilt het voetbal kijken, maar je bent niet thuis tijdens een wedstrijd en er is geen groot scherm in de buurt? Dankzij je gratis optie Live TV volg je alle wedstrijden live en integraal op je smartphone, tablet of laptop! Zo ben
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog
8 Juni 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog
5 Maart 2018