Volg de seizoenstart van Familie

22 Augustus 2019 Via

Een nieuw schooljaar staat gelijk aan een nieuw jaar vol nieuwe en spannende programma’s. Nog voor de leerlingen achter de schoolbanken zitten zendt VTM het nieuwe seizoen van Familie al uit! Weet jij nog wat er tijdens de seizoens finale gebeurde? Welke intriges en drama heeft Familie dit seizoen voor ons in petto?

Wat gebeurde er?

Het allergrootste geheim is geen geheim meer. Marie is ontmaskerd als gewelddadige psychopaat en viel huiveringwekkend van een metershoge klif in Frankrijk af.  Mathias verliest hierbij zijn partner maar geeft dit eindelijk de kans voor Lars en Veronique om een toekomst op te bouwen?

Emma werd achtervolgd door Guido, die haar en zijn meisjes in een hotelkamer in Afrika de volle laag geeft. Hoe loopt dit af voor hen? En zal Guido de donderslagen die hij boven het hoofd heeft zweven te boven komen?

Stefanie wordt jammer genoeg weer achterna gejaagd door een stalker, die niet minder dan haar minnaar Elias blijkt te zijn. De charmante huisgenoot blijkt een pyromaan die maar al te graag het knappe hoofdje van Stefanie in brand wil steken. Zal Laurens alsnog op tijd in het pand geraken om Stefanie van deze angstaanjagende dood te redden?

En nog veel meer…

Het benefiet van Benny blijkt een groot succes. Misschien zit er wel wat meer in voor de zieke Rik. Hanne en Quinten lieten al merken dat ze de volgende stap willen zetten. Zal de kinderwens van Hanne in het volgend seizoen uitkomen? Peter en Gloria zijn het perfecte koppel maar de overname van VDB Fashion door De Wulfs zal ongetwijfeld roet in de relatie gooien.

Kijk Familie met TV VLAANDEREN.

Familie is een van de Vlaamse topprogramma’s van VTM en kan je live kijken op nummer 3 van je zenderlijst. Aflevering gemist? Geen probleem, kijk de gemiste aflevering via Replay tv.

Je kan Familie ook via de Live tv-applicatie van TV VLAANDEREN bekijken. Heb je een smartphone, laptop of tablet? Download nu de app en activeer je optie in de MIJN TV VLAANDEREN omgeving.

Bekijk Familie vanaf 26 augustus op kanaalnummer 3 op VTM.

TV VLAANDEREN wenst jou veel kijkplezier!