4 voordelen van televisie via satelliet

Via satelliet kijken heeft talloze voordelen

Goed om te weten
1 Februari 2018 Via

Er zijn veel manieren om televisie te kijken. Hoe kijk jij het liefst? Via internet, kabel of satelliet? Om je te helpen de beste keuze te maken, zetten we even alle voordelen van satelliet-tv op een rijtje. Uiteraard biedt satelliet-tv je ontelbare zenders in hd, interactieve mogelijkheden en dat alles aan een klein prijsje. Maar wat onderscheidt satelliet-tv van andere mogelijkheden om tv te kijken?

Tv via satelliet is overal beschikbaar

Vertrek je op vakantie? Of heb je een tweede verblijf onder de zon? Met TV VLAANDEREN kijk je naar jouw favoriete zenders ver buiten de Belgische grenzen. Je hoeft enkel de hardware, aangeboden door TV VLAANDEREN, te installeren om te kunnen genieten van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Veel… heel veel zenders

Dankzij satelliet-tv profiteer je van een groot zenderaanbod. Naast de zenders in je Basic Light, Basic of Basic+ abonnement, ontvang je 400 internationale zenders gratis via satelliet.

Interactieve mogelijkheden

Als je onze interactieve decoder aansluit op het internet, geniet je van tal van mogelijkheden. TV VLAANDEREN biedt je een uitgebreide tv-gids, interactieve zenders voor de hele familie en de mogelijkheid om via onze app overal live tv te kijken. Live TV is beschikbaar via Android en Apple en laat je toe om gebruik te maken van de programmagids, films op aanvraag en het programmeren van een opname. Je hebt de keuze tussen twee verschillende interactieve decoders, onze interactieve hd-decoder of hd-recorder. Beide decoders bieden je de ultieme hd-ervaring. Met de hd-recorder kan je pauzeren en genieten van onze filmcatalogus. Met de hd-decoder kan je pauzeren, terugspoelen en tot 190 uur opname in hd-kwaliteit.

Voordelig aanbod via satelliet

Je hebt de keuze tussen 3 verschillende zenderpakketten: Basic Light, Basic of Basic+. Vanaf €14,90/maand beleef je de mooiste tv-momenten met familie en vrienden.
• Basic Light: Een selectie van de populairste Vlaamse zenders
• Basic: Het favoriete zenderpakket voor de tv-liefhebbers met extra themazenders
• Basic+: Dé formule voor de toegewijde tv-kijker. Een ruim aanbod van documentaires, sport, series, tekenfilms, …