4 voordelen van televisie via satelliet

Via satelliet kijken heeft talloze voordelen

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
1 februari 2018 Via

Er zijn veel manieren om televisie te kijken. Hoe kijk jij het liefst? Via internet, kabel of satelliet? Om je te helpen de beste keuze te maken, zetten we even alle voordelen van satelliet-tv op een rijtje. Uiteraard biedt satelliet-tv je ontelbare zenders in hd, interactieve mogelijkheden en dat alles aan een klein prijsje. Maar wat onderscheidt satelliet-tv van andere mogelijkheden om tv te kijken?


Tv via satelliet is overal beschikbaar

Vertrek je op vakantie? Of heb je een tweede verblijf onder de zon? Met TV VLAANDEREN kijk je naar jouw favoriete zenders ver buiten de Belgische grenzen. Je hoeft enkel de hardware, aangeboden door TV VLAANDEREN, te installeren om te kunnen genieten van de beste beeld- en geluidskwaliteit.


Veel… heel veel zenders

Dankzij satelliet-tv profiteer je van een groot zenderaanbod. Naast de zenders in je Basic Light, Basic of Basic+ abonnement, ontvang je 400 internationale zenders gratis via satelliet.


Interactieve mogelijkheden

Als je onze interactieve decoder aansluit op het internet, geniet je van tal van mogelijkheden. TV VLAANDEREN biedt je een uitgebreide tv-gids, interactieve zenders voor de hele familie en de mogelijkheid om via onze app overal live tv te kijken. Live TV is beschikbaar via Android en Apple en laat je toe om gebruik te maken van de programmagids, films op aanvraag en het programmeren van een opname. Je hebt de keuze tussen twee verschillende interactieve decoders, onze interactieve hd-decoder of hd-recorder. Beide decoders bieden je de ultieme hd-ervaring. Met de hd-recorder kan je pauzeren en genieten van onze filmcatalogus. Met de hd-decoder kan je pauzeren, terugspoelen en tot 190 uur opname in hd-kwaliteit.


Voordelig aanbod via satelliet

Je hebt de keuze tussen 3 verschillende zenderpakketten: Basic Light, Basic of Basic+. Vanaf €14,90/maand beleef je de mooiste tv-momenten met familie en vrienden.
• Basic Light: Een selectie van de populairste Vlaamse zenders
• Basic: Het favoriete zenderpakket voor de tv-liefhebbers met extra themazenders
• Basic+: Dé formule voor de toegewijde tv-kijker. Een ruim aanbod van documentaires, sport, series, tekenfilms, …

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018