Wat je zeker nog gezien moet hebben deze krokusvakantie !

7 Maart 2019 Via

De krokusvakantie loopt ten einde maar heb je toch te weinig tijd gehad om al je programma’s in te halen? Wij lijsten onze top 5 tv-programma’s van deze week op om deze vakantie in alle schoonheid te eindigen.

De Wereld rond met 80-jarigen

Twee jonge twintigers trekken de wereld rond met een groep, nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons laten de acht kersverse wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Vandaag staat Bangkok op de planning maar de vraag stelt zich wie er deze aflevering in de bloemetjes zal worden gezet. Wordt het Aureel, Mariette of Vital?

Mis de aflevering niet. Vandaag om 20u35 op VTM.

Trafiek Axel

Axel Daeseleire verbaasd weer maar eens met het gloednieuwe programma Trafiek Axel, waarin hij de misdadige kant van de wereld intrekt en ware, duistere activiteiten ontdekt. Is slavernij nog steeds zo populair? En hoeveel wordt er nu juist betaald voor opgejaagd wild? Axel neemt je mee naar alle kanten van de wereld en ontmaskert op eigen risico de illegale internationale handel.

Kijk Trafiek Axel elke donderdag om 20u35 op VIER.

Control Pedro

Pedro Elias, onze favoriete internaut, is terug met een nieuw seizoen Control Pedro. En ook dit seizoen gaat Pedro op zoek naar de leukste internettips, bijzonderheden op het internet, de trendy gadgets en de grappigste filmpjes. Control Pedro is vervolledigd met een panel-cast van vier bekende Vlamingen én internet-fanaten die experimenteren met de nieuwste hypes van het moment, maar waarbij ze ook op gevoelige privacy toetsen duwen. Als dit maar goed komt!

Kijk Control Pedro, elke donderdag om 21u35 op VIER

Games of Thrones

Het is wachten tot 15 april om het laatste seizoen van Games of Thrones te kunnen kijken.  Om deze wachtperiode iets minder lang te maken, kan je elke zaterdag de herhalingen van Games of Thrones volgen. Games of Thrones is een amerikaanse fantasie-reeks over het mytische continent Westeros waar enkele adelijke families strijden om de macht.

Zaterdag 9 maart 2019 vanaf 20u40 op CAZ.

Gala van de Gouden K’s 2019

Op zondag kan je kijken naar de herhaling van de 6de editie van de Awardshow dat zich afspeelt in het Sportpaleis. We komen te weten wie of wat het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in 17 categorieën, met telkens vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf.

Zondag 10 maart 2019 om 15u op Ketnet.

De Mol

De mol is terug van weggeweest! Nadat “we van niets wisten”, kunnen we met zekerheid vertellen dat “De Mol” dit jaar voet zet in Vietnam. Op zondag 10 maart gaat het nieuwe seizoen met mollen-presentator Gilles De Coster van start. Wie aan een helse tv-tocht vol verrassingen, mysterie en hindernissen wil deelnemen, maakt zich alvast op deze dag vrij.

“De mol” is een tv-concept uitgezonden door VIER en presenteert elk jaar enkele kandidaten die aan de hand van proeven en raadsels de mol moeten achterhalen. De mol, aangeduid door de makers van het programma, moet zich bewijzen door de proeven te dwarsbomen… zonder te worden ontdekt. De mollenjagers kunnen echter pas na de eerste proef volledig achter hun mol zoeken. Wie de mol ontmaskert, wint de prijzenpot.

Kijk de mol vanaf zondag 10 maart om 20u30 op VIER.

TV VLAADEREN wenst je veel tv-plezier!